Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/12 anonim válasza:
Hetente három ilyen kérdés van, és hetente háromszor elmondják, hogy van, akinek bejön, de a többségnek nem.
Ráadásul most törölhetem a keresési előzményeimet, hogy ne ez a buta arc és meztelencsiga-csupasz test jöjjön velem szemközt, brrr.
3/12 anonim válasza:
A lányok egyik felének bejön, másik felének túl nyiszlett.
4/12 anonim válasza:
Bejön ez is és az átlagos is.
De az ilyen testépítő fazonok biztosan elvárják hogy a másik nem is hasonló adottságokkal rendekezzen.
Mivel én is átlagos vagyok ezért inkább a hozzám hasonló külsejű férfiak tetszenek.
5/12 anonim válasza:
Errol mindig a mini kuki effektus jut eszembe.
7/12 anonim válasza:
Főleg az első képen a Borát dresszben. :D
Egyébként nem jön be. 31/N
9/12 anonim válasza:
Nekem nem, pedig alapvetően tetszik a sportos test, de ez már túl sok és nem természetes.
10/12 anonim válasza:
Annyira taszító számomra.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!