Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok instantozás? Mindenki instantozik, vagy proli. Mik ezek a szánalmas jelzők? Ez a mostani trend? Ti képesek vagytok komolyan venni egy olyan nő/férfit, aki használja őket?
Figyelt kérdés
2018. febr. 9. 12:57
11/24 anonim válasza:
Hogy mer valaki haladni a korral tényleg
12/24 anonim válasza:
Az alja emberek vilaga akik nem tudnak a valo vilagban letezni es magamutogatoak fusztraltak.
14/24 anonim válasza:
Nem biztos, de szerintem a kérdező arra gondol aki használja az "instant" szót úgy mint "egyből".
pl. Olyan olcsó volt, hogy instant(rögtön/egyből) vettem belőle 5-öt.
15/24 anonim válasza:
14 az insta egy kozossegi oldal , hasonlo mint a facebook de ott megjobban tudod sztaroltatni magad illetve jobban nyaladhatod , mutogathatod onmagadat !
16/24 anonim válasza:
Igen csak azt instagramnak hívják, amit rövidítve "instának" szokás hívni, nem pedig "instantnak".
17/24 anonim válasza:
Ill. írja, hogy "mik ezek a szánalmas jelzők?" Ezért gondoltam, hogy a szóra gondol és nem a közösségi oldalra.
18/24 anonim válasza:
Igen, nincs rendes kávé,akkor instantozok.
19/24 A kérdező kommentje:
Nem a közösségi oldalra gondolok, hanem magára a szóra, hogy “instant”.
2018. febr. 9. 14:37
20/24 anonim válasza:
Fent vagyok. Nem a seggemrol teszek fel fotokat, viszont a vilag minden helyerol megismertem fotosokat. Ki mit hoz ki belole. Te kb. 100-al alacsonyabb iq szinttel rendelkezel, mint akikkel szoba allok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!