Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek a swag-ekről meg a páwákról: a stílusukról, a kinézetükről, a viselkedésükről? Bejönnek nektek?
De primitív utálkozás!:D
Valamit nagyon jól csinálhatnak, amire irigyek vagytok...
Na igen, azt is akartam írni amit a kérdező írt, de az véletlen kimaradt és nem akartam 3 hsz-t egymás után írni már.
Egyszerűen olyan lenézőek az emberekkel, hogy az valami eszméletlen. Állandóan belekötnek az másikba, kiközösítik a másikat. Nem is csoda hogy ma annyi depressziós, gyikon "rinyáló" fiú van.
Pár éve az emokat sem igazán szerettem (szvsz ezzel nem voltam egyedül), de legalább azok nem voltak ilyenek. Azokkal szépen meg lehetett lenni. Vagyis nekem ez a tapasztalatom. Én inkább visszasírom őket, minthogy ezekkel a ratyikkal éljek egy bolygón. Mondjuk ez a szvegpávajolóecsetfej dolog is olyan lesz, mint az emo. Egy pár évig divat lesz, utána valami újabbat kitalálnak. Ez alá már hova lehet süllyedni? Az hogy már teljesen úgy fognak öltözködni mint a lányok? miniszoknya/szoknya, bugyi, női top, magassarkú stb? Azt hiszem, hogy ha ez tényleg megtörténne, akkor az élettől elbúcsúznék, nem tudnék egy ilyen világba élni már. Ez már durva lenne.
Így bzis - úgy bzis... Eközben talán fogalmatok sincs hány homokost láttok nap mint nap, akik küllem alapján a férfias megjelenés mintaképei... (A melegek ugyanis a férfiakhoz vonzódnak, a férfiasságot szeretik egymásban és magukban is) Vannak az igazi melegek, és vannak a sztereotíp (hamis) nyávogós táskalóbálós izémizék, akiket a hollywoodi filmekben láthattok, és akikkel a "páwákat" azonosítjátok.
Szóval szerintem csak azért köpködnek itt némelyek a "páwák"ra, mert azok piperkőc attitűdjükkel tömegszerűen sikeresebbek a lányoknál, könnyebben közel kerülnek valamiért a csajokhoz - kvázi a sok sértődött fickó fröcsög itt, akik elől a páwák elhalászták a pnát.
Szomorú ez a dolog, meg minden... de ha dühöngtök, attól még nem lesztek eredményesebbek. Inkább azt javasolnám, hogy fejlődjetek, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!