Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van információd andromédiai...

Van információd andromédiai lényekről? Kinézetükről? Természetükről

Figyelt kérdés

#andromédiai
2013. márc. 21. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
hasonlítanak a tapírokra, csak két lábon járnak, és a végbelükön keresztül kommunikálnak, illetve amit még hallottam róluk, hogy narancs szerű gyümölccsel táplálkoznak, aminek olyan az íze, mint a lókolbásznak.
2013. márc. 21. 09:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Az mindenképpen jelentkezzen, mert vár rá egy Nobel díj!

A NASA még csak a port túrja a Marson...de az andromédiai lényekhez képest az semmi.

2013. márc. 21. 18:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos nincs. Én még csak 55 éves vagyok. Az meg 2,5 millió fényévnyire van.
2013. márc. 21. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
40%

Imádom ezeket a kérdéseket. Ékes bizonyítéka annak, hogy a kérdezőknek halvány lila sejtésüks sincs a világról.

Nincsenek adromédaiak, mint ahogyan napiak, tejutiak stb. sincsenek. Vagy mi napiak vagyunk?

Az Androméda-köd szélessége 110 ezer fényév. A Földtől mért távolsága 2,5 millió fényév. Tömege 370 milliárd Naptömeg.

Ha eltekintünk a roppant távolságtól, s az utazás oda csak egy milliszekundum, akkor is a kiterjedésével még mindig nem tudok mit kezdeni.

Ha még a föld valós élővilágát sem ismerjük egészében, akkor hogy a csudába lenne bárkinek bármiféle elképzelése ennek a galaxysnak lehetséges élőlényeiről?

2013. márc. 21. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerinted honnan lenne?
2013. márc. 21. 23:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Bulémiás válaszában mi nem volt hasznos? Saját földünket sem ismerjük. Feltesszük, hogy a Tejútrendszerben lehet élet rajtunk kívül is. De semmi bizonyosat nem tudunk. Mi elképzelésünk lehetne távoli csillagképekről?
2013. márc. 22. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem a legelső válasz volt a leghasznosabb , ő megmondta a frankót :D XDDDDDDDDD
2013. márc. 22. 20:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!