Mit gondoltok a mai 10-15éves korosztályról? A viselkedésükről?
Igaz nem vagyok öreg, 21.évemet taposom. De engem annyira dühít, hogy sokszor látok 10-15éves lányokat, fiúkat cigivel a kezükben, alkohollal, épphogy valamit takaró ruhákban, 10kg sminkkel... :S Amikor én voltam 10-15éves mi még nem voltunk ilyenek, jó persze volt 1-2 kihivó személyiség, de a többségünk normális volt. Tényleg csak a szülök tehetnek erről?! Engem is csak egy szülő nevelt, és nem sok ideje volt rám, de mégis tudtam, hogy mi az amit illik és mi az ami már undoritó annyi évesen...
Normális válaszokat kérnék, kort is irjatok :)
Szia.
Hát nem olyanok mint mi voltunk az biztos. Szerintem inkább azért lettek ilyenek,mert a tv-ből,neten ezt látják,hogy ez a menő. Mikor én voltam ennyi idős nem volt még ez ennyire elterjedt.Jó,a tv az volt,de akkoriban más ment benne mint ma. Nekem az a furcsa,hogy beszólogatnak. Hol mertem volna én 14 évesen egy 22 évesnek beszólni??? Ezek meg simán megteszik. Meg ma már ciki megfegyelmezni a gyereket,hagyják hogy azt tegye amit akar (szerintem).
22/L
Egyet értek veled, mi sem mertünk beszólni egy sokkal idösebbnek... meg a tanároknak főleg. Jó, hülyülések voltak, de amikor pl a tanár azt mondta, hogy jó most már elég, vagy hogy fiam/lányom add az ellenőrzöd és beirt egy intőt, akkor az hatott ránk és utána tudtuk hova tenni magunkat.
Igen elég sok hülyeséget látnak az internetről, meg a tv.ből, de a szülő ebbe mennyire hibás szerinted?!
Én 26 vagyok, szóval még én sem vagyok oylan öreg, de a tanáros témához annyit, h. nálunk is voltak neveletlen fiúk akik max kinevették vagy visszaszóltak a tanároknak,de senki sem mert volna kezet emelni egy tanárra.Tudták h. kicsaphatják őket és az nem lenne jó.
Én is az internetet tenném felelőssé, bár én is sok dolgot tudtam a netről amit régen nem,de szerintema mai fiatalok nem renhagyóan használják.A részleteken nem érdeklik csak a felszin.Látnak valamit és egyből elhiszik, ahelyett h. meggyőződnének arról, h. igaz-e.Az alap dolgokat nem tudják,viszont tök okosnak tartják magukat.12 évesen már érettnek érzik magukat a szexre,de közben semmit nem tudnak a dolgokról és semmi félelem érzetük nincs, max ha már megtörtént baj akkor pánikolnak.
Annó mi is pasiztunk 12évesen,de csak csókolózás volt és amint többet akart a fiú mi lányok bepánikoltunk és szakítottunk, aki már nem volt szűz(300 lányból talán 1-2)azokra rossz szemmel néztünk+ a fiúk is.
A liberális oktatás és az hogy felnőtt pózt erőszakolnak a gyerekekre, megtette a hatását.
A szülők is tehetnek vmennyire, meg az atomizálódó közösségek, ugyanis 1 családban hiába nevelik jól a gyereket ha a többit nem úgy nevelik.
A tv, net, iskola és a többi gyerek szintén "neveli" őket.
És az a baj h olyan felnőtt lesz belőlük mint azok a mostani felnőttek akik ilyenek voltak gyerekkorukban. :S
Tíz évvel ezelőtt egy átlag gyerek még más volt, elgondolkozok néha h tíz év múlva milyenek lesznek a tizenévesek.
Gondolom abban a "haladó távoli jövőben" már az animalszex lesz a menő, ha így haladunk. :D
nagyából mindenkinek ugyanolyan véleménye van, mint nekem! És ennek örülök, mert akkor nem az én felfogásom a rossz. :) sajnálom, hogy "elkorcsul" a világ, és csak reménykedem benne, hogy az én gyerekem majd nem olyan lesz, mint a mai tinik.
Kedves hozzászóló, aki azt irta, hogy mit szólna a kérdéshez annak üzenném, hogy nm volt kötelező válaszolni...ha nem érdekel akkor miért olvasod egyáltalán el?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!