Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, h ha a párotok egyre többet hozná
fel, h fessétek be a hajatokat?
Figyelt kérdés
A páromnak mindig imponáltak a szőke hajú nők, ezt ő nem is titkolta. Nekem mogyoróbarna színű hajam van, amit sokan irigyelnek, ugyanis festetlen, természetes színű, nekem is tetszik. Néha a párom elkezd velem "alkudozni", h mi lenne ha befesteném szőkére a hajamat, mert neki az úgy tetszik. Illene a szőke, de én nem vagyok hajlandó a hajamat tönkre tenni, ráadásul macerás egy szín is. Lényeg a lényeg, h nekem nincs problémám a hajszínemmel. Volt, h már visszaszóltam a páromnak, h ha ennyire nincs megbarátkozva ezzel akkor nyugodtan keressen egy szőkét. Erre, h ő csak viccelődött, persze h tetszem neki így ahogy vagyok. Belül azért mégis rosszul esik, h többször felhozza, és már herótom is van a szőke nőktől is :D
Én elfogadom, h valakinek tetszik valami más stílus, nem vagyok ellene, de azt ne akarja rám erőltetni, ne akarjon belőlem olyat formálni.. Nem lennék erre kiakadva sem.
2018. febr. 8. 17:44
12/19 anonim válasza:
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de pár évet adok max és vagy elhagy, vagy megcsal egy szőke csajjal, ha ennyire erre izgul, hogy veled sem tudja visszafogni magát.
2018. febr. 8. 17:51
13/19 A kérdező kommentje:
Érdemes lenne felhoznom neki a témát? H mi az oka, h rám akarja ezt erőltetni?
2018. febr. 8. 17:52
14/19 anonim válasza:
Még csak most jutott eszedbe,hogy elbeszélgess vele erről? Én már a 2.ilyen beszólása után megkérdeztem volna ezt tőle.
2018. febr. 8. 19:20
15/19 A kérdező kommentje:
Azt hiszem írtam, h már mondtam neki, h nem esik jól, de ő mindig lezárta "csak vicceltemmel"...
2018. febr. 8. 19:47
16/19 anonim válasza:
Soha ne más véleményére adj! :)
Nekem pont aktuális a téma, mert a héten lett befestve a hajam szőkére (helyesebben Ombre hajam van, alul szőke illetve melír) és egy ember már megjegyezte hogy jobb volt az eredeti barna. Persze meghallgattam, de nem érdekelt. Nekem így tetszik, csak ez számít.
Ha Te nem akarod befesteni a hajad, ne fesd be, csak azért mert a párodnak a szőkék tetszenek! Mikor összejöttetek, illetve megismerkedtetek látta hogy barna hajad van, és ha akkor elfogadta, akkor ezentúl is fogadja el. Ha mindenkinek megszeretnél felelni, megbolondulnál.
2018. febr. 8. 19:52
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi 16 :) Természetesen egy percig nem gondolkodtam azon, h befessem-e vagy se. Egyértelmű volt, h nem, hacsak az nem a saját akaratom.
Nekem is volt ombre hajam, tetszett is neki, viszont iszonyúan tönkretette a hajamat, pedig a híres "hajkímélő Olaplex" lett rá használva :S Szóval semmi esetre szívatni..
2018. febr. 8. 20:01
18/19 anonim válasza:
Hány éves?
Ha erőlteti akkor magadnak ártasz, mert olyan dolgot kér ami számodra kedvezőtlen. Ha szeret elfogad így barna hajjal.
2018. febr. 8. 22:39
19/19 A kérdező kommentje:
Vegulis ma szoba jott a dolog, elmondtam neki ujra, h nekem ez rosszul esik, mert ugy erzem, h nem tetszem neki. Azt valaszolta, h o tenyleg viccelt ezzel, ugyis a hajammal azt teszek amit akarok, csak megjegyezte, h szerinte illene a szoke is. Remelem tobb ilyen megnyilvanulasa nem lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!