Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, h ha a párotok egyre többet hozná fel, h fessétek be a hajatokat?
Igen, ezzel is visszaszóltam már, h ha majd egy szálkásított testű pasit varázsol magából, akkor talán meggondolom azt a szőke hajat. Ő állítólag csak viccelődik, de szerintem ha már többször van felhozva, az már nem éppen vicc kategória.
Volt, h elkezdte ecsetelni, h milyen szép szín a szőke. Tudom, h az exe is hosszú, szőke hajú volt, majd annyit kontráztam rá, h "igen, mint az exed is, aki megcsalt és így hiába a "szép, szőke", ha az ember meg romlott.."
Én biztos nem festeném be még egyszer a hajam. Volt vörös (előtte nem szőkítettük), de már is tönkretette.
Most örülök, hogy természetes és egészséges hajam van. A szőkén pedig nagyon-nagyon hamar meglátszik még a lenövés is. Nekem tetszik a szőke haj, de a töve már barna vagy fekete, az nagyon undorítóan tud festeni.
22/N
Semmiképp nem akarom miatta befesteni a hajamat, még ha sötétbarnát kérne, ami más árnyalata a hajamnak, akkor sem! Senki miatt nem változtatnék magamon... Már idegesít komolyan, és nem tartom viccesnek, még ha ő nevet is rajta.. És igen, már - már azt gondolom, h ha jönne egy szőke hajú nő, akkor 1-2 betudná hálózni.
Tegnap este mutattam neki egy frizurát, az egyik képen egy barna hajú nő, másikon a szőke. Teljesen véletlenül választottam 2 különböző színű és fazonút, de azt válaszolta, h "A 2. (a szőke), de lehet csak a hajszíne miatt tetszik jobban". Persze ezt is viccesen akarta felhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!