Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, h ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok, h ha a párotok egyre többet hozná fel, h fessétek be a hajatokat?

Figyelt kérdés
A páromnak mindig imponáltak a szőke hajú nők, ezt ő nem is titkolta. Nekem mogyoróbarna színű hajam van, amit sokan irigyelnek, ugyanis festetlen, természetes színű, nekem is tetszik. Néha a párom elkezd velem "alkudozni", h mi lenne ha befesteném szőkére a hajamat, mert neki az úgy tetszik. Illene a szőke, de én nem vagyok hajlandó a hajamat tönkre tenni, ráadásul macerás egy szín is. Lényeg a lényeg, h nekem nincs problémám a hajszínemmel. Volt, h már visszaszóltam a páromnak, h ha ennyire nincs megbarátkozva ezzel akkor nyugodtan keressen egy szőkét. Erre, h ő csak viccelődött, persze h tetszem neki így ahogy vagyok. Belül azért mégis rosszul esik, h többször felhozza, és már herótom is van a szőke nőktől is :D
2018. febr. 8. 16:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Más miatt ne változtass magadon és sose pattogj úgy ahogy más fütyül. Én lehet visszaszólnék többedik ilyen alkalom után, hogy én meg a kockás hasú férfiakat szeretem szóval lehet nekiállni hasazni. Erről meg addig nem szoknék le, amíg le nem áll ezzel a szőke haj fétissel.
2018. febr. 8. 17:02
 2/19 A kérdező kommentje:

Igen, ezzel is visszaszóltam már, h ha majd egy szálkásított testű pasit varázsol magából, akkor talán meggondolom azt a szőke hajat. Ő állítólag csak viccelődik, de szerintem ha már többször van felhozva, az már nem éppen vicc kategória.

Volt, h elkezdte ecsetelni, h milyen szép szín a szőke. Tudom, h az exe is hosszú, szőke hajú volt, majd annyit kontráztam rá, h "igen, mint az exed is, aki megcsalt és így hiába a "szép, szőke", ha az ember meg romlott.."

2018. febr. 8. 17:07
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez így akkor elég gáz. Kicsit olyan, mintha belőled is olyan nőt akarna faragni mint az exe.
2018. febr. 8. 17:11
 4/19 A kérdező kommentje:
Volt ilyen érzetem is... Csak ezt még nem vetettem fel neki..
2018. febr. 8. 17:15
 5/19 anonim ***** válasza:
65%

Én biztos nem festeném be még egyszer a hajam. Volt vörös (előtte nem szőkítettük), de már is tönkretette.

Most örülök, hogy természetes és egészséges hajam van. A szőkén pedig nagyon-nagyon hamar meglátszik még a lenövés is. Nekem tetszik a szőke haj, de a töve már barna vagy fekete, az nagyon undorítóan tud festeni.

22/N

2018. febr. 8. 17:16
 6/19 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? Én azt érezném, hogy az exet akarja pótolni velem, ezért akar külsőre olyanná faragni. Nagyon nem tetszene. Főleg, ha nem egyszer mondta, hanem feszegeti tovább a nem ellenére is.
2018. febr. 8. 17:17
 7/19 anonim ***** válasza:
51%
Meglepődnék.
2018. febr. 8. 17:28
 8/19 A kérdező kommentje:

Semmiképp nem akarom miatta befesteni a hajamat, még ha sötétbarnát kérne, ami más árnyalata a hajamnak, akkor sem! Senki miatt nem változtatnék magamon... Már idegesít komolyan, és nem tartom viccesnek, még ha ő nevet is rajta.. És igen, már - már azt gondolom, h ha jönne egy szőke hajú nő, akkor 1-2 betudná hálózni.

Tegnap este mutattam neki egy frizurát, az egyik képen egy barna hajú nő, másikon a szőke. Teljesen véletlenül választottam 2 különböző színű és fazonút, de azt válaszolta, h "A 2. (a szőke), de lehet csak a hajszíne miatt tetszik jobban". Persze ezt is viccesen akarta felhozni.

2018. febr. 8. 17:29
 9/19 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt.
2018. febr. 8. 17:29
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez a tüske benned fog maradni. Lehet, hogy félig viccelt, de nekem úgy tűnik, tényleg ezt akarja. Ha valóban így tetszésnél neki, nem csesztetne ezzel. Nekem is fájna, hogy az exéhez akar hasonlóvá tenni. Kizárt, hogy tönkreteném a hajam, főleg nem egy ilyen férfi miatt...
2018. febr. 8. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!