Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye, hogy a férfinek kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye, hogy a férfinek kéne tökösebbnek lenni, vagy a nő védje meg saját magát? Ti mit tennétek, ha a ti párotokkal fordulna ez elő?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki élőben többször kikezdett már velem, a szomszéd utcában lakik. Természetesen visszautasítottam, de tegnap úgy futottam vele össze, hogy ivott a barátaival, és újra több ember előtt elkezdett rám nyomulni, nem tettlegesen, csak szavakkal. A nagy probléma ezzel az, hogy férjem van és gyerekeim, és a gyerekek jelen voltak tegnap. Nagyon váratlanul ért, ezért csak dühösen elviharzottam a helyszínről. A problémám nem is a fickó, mert legközelebb újra el fogom küldeni a sunyiba, ha meglátom és nem ér ilyen váratlanul a jelenléte. A bajom a párommal van, aki annyit mond a dologra, hogy ezt nekem kell lerendeznem, pofozzam fel az illetőt mindenki előtt, alázzam meg.

Én egy 50 kilós, pici nő vagyok, nem tudom, hogy csak én érzem ezt abnormálisnak, hogy nem az én dolgom volna a saját magam védelme, ha már van mellettem egy férfi?

2018. febr. 8. 08:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ez érdekes. Egy hónapja vagyok együtt a párommal, de mindig elmondja ha bárki inzultál rögtön hívjam.

Mivel én utazok többet. Abban a városban lakik ahol én dolgozom, így nekem ingyenes az utazás.

De minden egyes alkalommal elmondja, hogy rögtön értesítsem.

Szerintem ez alap. Főleg manapság. Rengeteg őrült szaladgál az utcán.

2018. febr. 8. 22:49
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem lepődtem meg, hogy senki sem tudja, hogy miről is van szó valójában.

Kérdező. A férjed/párod fél. Tudja, hogy az ilyen helyzeteket csak megfélemlítéssel/verekedéssel lehet megoldani. A férjed/párod nincs kigyúrva, nem küzdősportol így nem tudja megfélemlíteni/megverni a másik férfit. Márpedig a férfiak egymás ellenségei, és brutálisan bánnak el egymással.

Azért mondja, hogy Te rendezd le, mert tudja, hogy nőközpontú a társadalom, a nők következmények nélkül megtehetnek bármit, megüthetnek férfit, tökön rúghatnak férfit és a férfi nem fog visszaütni. Ha a férfi mégis visszaüt a nőnek, akkor azonnal egy tucat fehér lovag (white knight) férfi fog ráugrani és meglincselni a férfit.

De van egy alternatív megoldás. Vegyetek OC tartalmú cone, fog, köd szórófejű paprika sprayt. Mindkettőtöknél legyen. Ez a legkönnyebb módja az önvédelemnek. (Beltéren, tömegközlekedésen nem javasolt használni, mert mindenki belélegzi és pánikba esik. A foam, hab szórófejű beltéren is használható, de pontosan kell vele célozni.)

Ajánlom ezt a webáruházat:

www.csehfegyverbolt.hu

2020. dec. 18. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!