Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, hogy a férfinek kéne tökösebbnek lenni, vagy a nő védje meg saját magát? Ti mit tennétek, ha a ti párotokkal fordulna ez elő?
Van egy férfi, aki élőben többször kikezdett már velem, a szomszéd utcában lakik. Természetesen visszautasítottam, de tegnap úgy futottam vele össze, hogy ivott a barátaival, és újra több ember előtt elkezdett rám nyomulni, nem tettlegesen, csak szavakkal. A nagy probléma ezzel az, hogy férjem van és gyerekeim, és a gyerekek jelen voltak tegnap. Nagyon váratlanul ért, ezért csak dühösen elviharzottam a helyszínről. A problémám nem is a fickó, mert legközelebb újra el fogom küldeni a sunyiba, ha meglátom és nem ér ilyen váratlanul a jelenléte. A bajom a párommal van, aki annyit mond a dologra, hogy ezt nekem kell lerendeznem, pofozzam fel az illetőt mindenki előtt, alázzam meg.
Én egy 50 kilós, pici nő vagyok, nem tudom, hogy csak én érzem ezt abnormálisnak, hogy nem az én dolgom volna a saját magam védelme, ha már van mellettem egy férfi?
Most meg azzal jössz, hogy neked két kisgyereked van. Mintha amiatt értékesebb ember lennél mint a másik. Szerintem egy elkényeztetett kis nőcske vagy, akinek fel kéne nőnie végre.
Nem, én azzal jövök, hogy ha kapok egy akkora taslit, amitől elesek, akár elájulok, akkor mi lesz ott a helyszínen, ahol áll a két gyerekem mellettem.
Ezzel jövök, azzal nem, hogy értékesebb vagyok, mint más, azt te csak odaképzelted.
Mi ez a sok paranoiás nő mostanában?
Rövid csövű forgótáras gázfegyver, és chill van. Nadrágban elfér.
16-os, és ha megvéded vele magadat, akkor téged vesznek elő, mert "önbíráskodtál"...
Én is meglepődtem a válaszokon, meg úgy egyébként a férjeden is. Ha már többször elutasítottad az illetőt, és még mindig zaklat, akkor világos, hogy más eszközzel kell távol tartani tőled.
Az én párom kérés nélkül menne elbeszélgetni azzal, aki engem zaklat.
Persze, megvédem magam, ha rám nyomulnak, de ha valaki notórikusan zaklat!, újból és újból, úgy már csak szólok a páromnak, hogy ez van.
Akkor pedig ő kérés NÉLKÜL elkísér vagy beszél a másik pasassal, nem várja meg, hogy bármi bajom legyen - vagy a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!