Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, aki már belenyugodo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki már belenyugodott abba, hogy soha nem lesz kapcsolata, és így saját családja sem?

Figyelt kérdés
Tényleg higgadtan, fröcsögés nélkül, hogy a másik nemet, a gazdaságot, a világot vagy bárkit hibáztatna érte.
2017. dec. 26. 11:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
36%

sosem fogom ezt elengedni.

az ember társas lény. aki azt mondja tökéletesen boldog egyedül, hazudik, vagy az előző kapcsolatai annyira kinyírtak benne minden lelkiséget, hogy már tényleg nincs ami hajtsa mert nem hisz a boldogságban.

velem is sokminden megtörtént, és még mennyi minden fog.

de feladni nem fogom, soha!

27/F

2017. dec. 26. 11:25
 2/26 anonim ***** válasza:
87%

A város felett bíbor a fény, úgy szórja szét az álmod sóhaját.

Lágy szellő hozza, hozza feléd régen elfelejtett képek illatát.

2017. dec. 26. 11:28
 3/26 anonim ***** válasza:
Én. De néha még visszatérnek a frusztrációk, amikor magas a libidóm. Ilyenkor meg tudnék őrülni. De szerencsére egyre kevesebbszer magas már.
2017. dec. 26. 11:33
 4/26 anonim ***** válasza:

Mindig azt mondom, hogy igen. Aztán mindig új esélyt adok magamnak.

Valahogy aogy nem vagyok képes feladni. Pedig az utolsó szakítás jócskán padlóra küldött.

Most épp megint a Feladós szakaszban vagyok.

N

2017. dec. 26. 11:33
 5/26 anonim ***** válasza:
Egyébként én már rég nem hibáztatok senkit semmiért. Már önmagamat se.
2017. dec. 26. 11:34
 6/26 anonim ***** válasza:
9%
Mindenkinek van párja, csak keresni kell. Lehet, hogy neked még nem jutott senki, de azt az oldalát nézd, hogy csalódnod sem kellett még senkiben. Lehet az első az igazi lesz. A pohár félig tele van ez a lényeg semmi más.
2017. dec. 26. 11:34
 7/26 anonim ***** válasza:
27%
Bár üvölt a csend, némaság honol a tájban, hallom közeledő lépteit a ropogó havon, s a telihold fényében megcsillan szőrös, agancsos pofája. Szentségeltem egyet, mást vártam.
2017. dec. 26. 11:35
 8/26 anonim ***** válasza:

Persze,nem is akarok,esetleg tartós szexpartnert maximum.

28f

2017. dec. 26. 11:36
 9/26 anonim ***** válasza:

Szabad megkérdezni miből idéztél?

2017. dec. 26. 11:37
 10/26 anonim ***** válasza:
49%

igen.

ra 1 honapra ismertem meg a ferjem, majd 2 honapon belul megfogant a kisfiunk, aki most 15 honapos:)

37/N

2017. dec. 26. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!