Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, aki már belenyugodo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki már belenyugodott abba, hogy soha nem lesz kapcsolata, és így saját családja sem?

Figyelt kérdés
Tényleg higgadtan, fröcsögés nélkül, hogy a másik nemet, a gazdaságot, a világot vagy bárkit hibáztatna érte.
2017. dec. 26. 11:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
igen, én már teljesen belenyugodtam ebbe. Nem fröcsögök a férfiakra sem, így is fogok tudni teljes életet élni. 26N
2017. dec. 26. 12:10
 22/26 anonim ***** válasza:
21: Áruld már el (tényleg kíváncsiság, semmi hátsó szándék), hogy mi kell ahhoz, hogy egy ennyire fiatal nő feladja? Mármint a legtöbben manapság 24-26 évesen kezdenek el egyáltalán dolgozni, felnőtt életet élni, te meg már be is fejeznéd ennyi idősen.
2017. dec. 26. 12:12
 23/26 anonim ***** válasza:
Kezdem megszokni a gondolatot,hogy egyedül maradok, de belenyugodni igazából nem lehet. Ideig-óráig ellehet terelni a gondolatot ezekről a dolgokról,de aztán akarva-akaratlanul eszébe jut az embernek.
2017. dec. 26. 12:18
 24/26 anonim ***** válasza:
64%
Balázska: nem téged kérdeztek, tudom, hogy neked mindenbe bele kell szólni, és mindent mindenkinél jobban tudsz, de akkor sem
2017. dec. 26. 12:39
 25/26 anonim ***** válasza:

Engem is nyaggatnak a családtagok ezzel,csak akkor vagyok emiatt ideges,mert nem hagynak békén vele, meg persze rossz nézni másokat néha. De már megszoktam igazából, családomnak is sok éve mondom,nekem nem lesz semmi ilyesmim... :/

26/F

2017. dec. 26. 12:56
 26/26 anonim ***** válasza:

Igen.

A gyerekkorom és én vagyok a hibás, de ma már nem hibáztatok...

43f.

2017. dec. 26. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!