Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, aki már belenyugodo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki már belenyugodott abba, hogy soha nem lesz kapcsolata, és így saját családja sem?

Figyelt kérdés
Tényleg higgadtan, fröcsögés nélkül, hogy a másik nemet, a gazdaságot, a világot vagy bárkit hibáztatna érte.
2017. dec. 26. 11:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
43%
#9: csak saját improvizáció. 😂
2017. dec. 26. 11:39
 12/26 anonim ***** válasza:

Belenyugodtam, hisz részben a saját döntésem, egyáltalán nem hibáztatok ezért senkit és semmit. Így alakult.

N

2017. dec. 26. 11:42
 13/26 anonim ***** válasza:
Nem belenyugodtam, soha nem tudtam elképzelni magam párkapcsolatban. Nem tudnék mással élni.
2017. dec. 26. 11:43
 14/26 Heart of Darkness ***** válasza:
50%
Belenyugodtam. Nincs olyan lány aki engem képes lenne szeretni hosszabb távon így valószínűleg nem lesz családom sem soha.
2017. dec. 26. 11:43
 15/26 anonim ***** válasza:
29%
Egyébként szerintem gyengeség belenyugodni bármibe is. Az elfogadás más kérdés. Ha elfogadsz valamit, ami jelenleg van, az levehet felesleges batyukat, terheket rólad. A belenyugvás apátiát szülhet idővel és őszintén, kinek jó így élnie? Rendben, nem kell rágörcsölni semmire sem, de attól még érdemes nyitott szívvel járni, bármikor történhet csoda. A csoda pedig azé, aki készen áll rá, befogadó hozzáállású. Úgy is mondhatnám, légy derűs: vajon kit ragadna meg egy keserű, hitetlen természet? A világ ennél színesebb, érdemes ebben partnernek lenni mindenkinek. Ha már huszonévesen ilyen negatív egy ember, mi lesz később?
2017. dec. 26. 11:52
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

"a 1 honapra ismertem meg a ferjem, majd 2 honapon belul megfogant a kisfiunk, aki most 15 honapos:) "

Ez inkább roham"szerelem" volt mint igazi...

Egyszerűen beszartál hogy nem lesz gyereked és gyorsan lebabáztál az első viszonylag normális szembejövő pasival.

2017. dec. 26. 11:57
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

Belenyugodtam, én olyan típusú ember vagyok aki nem tudna mással élni.

Vannak olyanok akiknek nagyon jót tesz a kapcsolat, nekem nem tenne azt.

2017. dec. 26. 11:58
 18/26 anonim ***** válasza:

Még nem. De szépen lassan kezdem feldolgozni, hogy ebből a feleség/gyerek/család dologból ki fogok maradni.

Közelítek a 40 felé, ez már a második karácsonyom volt egyedül, lassan azt hiszem el kell engednem, még akkor is, ha egyelőre családos embernek látom magam, ha spontán arra gondolok, hogy mi lesz velem 10 év múlva.

F

2017. dec. 26. 11:58
 19/26 anonim ***** válasza:
56%

Tetszik. Szép. 🙂

2017. dec. 26. 12:03
 20/26 anonim ***** válasza:

Ez ad erőt. Hogy valaki még képes így gondolkodni. Akkor én is képes vagyok rá.

2017. dec. 26. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!