Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki már belenyugodott abba, hogy soha nem lesz kapcsolata, és így saját családja sem?

Belenyugodtam, hisz részben a saját döntésem, egyáltalán nem hibáztatok ezért senkit és semmit. Így alakult.
N

"a 1 honapra ismertem meg a ferjem, majd 2 honapon belul megfogant a kisfiunk, aki most 15 honapos:) "
Ez inkább roham"szerelem" volt mint igazi...
Egyszerűen beszartál hogy nem lesz gyereked és gyorsan lebabáztál az első viszonylag normális szembejövő pasival.

Belenyugodtam, én olyan típusú ember vagyok aki nem tudna mással élni.
Vannak olyanok akiknek nagyon jót tesz a kapcsolat, nekem nem tenne azt.

Még nem. De szépen lassan kezdem feldolgozni, hogy ebből a feleség/gyerek/család dologból ki fogok maradni.
Közelítek a 40 felé, ez már a második karácsonyom volt egyedül, lassan azt hiszem el kell engednem, még akkor is, ha egyelőre családos embernek látom magam, ha spontán arra gondolok, hogy mi lesz velem 10 év múlva.
F

Ez ad erőt. Hogy valaki még képes így gondolkodni. Akkor én is képes vagyok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!