Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért jó az ha orális szexnél a lány lenyeli a "terméket"?
Én is lány vagyok, és olvastam a válaszokat, mert engem is érdekelt.
Ami azt illeti az én barátom még azt sem várja el tőlem, hogy a számba élvezzen. És szerintem ez így normális.
Én "sajnos" undorodom attól, hogy a számban landoljon. Miért? A válasz egyszerű: nyálkás, csúszós, gyakran elég rossz ízű, ráadásul természet ellenes. Az orális sex maga nem, mert hát azért kaptuk a képességet az élvezetes szeretkezésre, hogy kihasználjuk. De a sperma akkor is egyetlen helyre való.
De ahogy már írták: kinek a pap kinek a papné.
A szeretkezésben az én mottóm: minden szabad de semmit sem muszáj.
Az én barátom csak a csiklómat izgatja a szájával, a hüvelyemet nem (vagyis nem nyeli literszámra a hüvelyváladékot), jó érzés lenne, de tudok nélküle élni. Szerintem egy pasi sem hal bele, ha a barátnőjét kirázza a hideg attól, hogy a szájába élvezzen. Ha mégsem érti meg a lányt, és hisztizik miatta, akkor nem szereti igazán, és repüljön a srác.
Mindannyian mások vagyunk, vannak nők akik élvezik, vannak akiket nem zavar és vannak akik irtóznak tőle. A lényeg, hogy senkitől nem szabad elvárni semmit, és minden rendben lesz.
azt olvastam az egyik kérdésnél hasonló témában, hogy " le kell nyelni ,mint annyi más dolgot az életben " , jót röhögtem rajta, és lehet el fogom sütni a páromnak, DE, nem panaszkodom a párom kielégíti eme vágyam is, de soha nem kértem tőle, soha nem kényszerítettem rá !!!
Persze ez egy pasinak felemelő érzés, ha látja, hogy az előtte térdelő nő lenyeli élete gyönygycseppeit, de csak akkor ha élvezi, ha nem akkor már nekem sem izgalmas !!!!
28/F
úr isten, figyelj, ha ez számodra megalázást jelent a lánynak és nem szexuális örömöt, akkor tényleg pszichológusra van szükséged neked is kérdező !! bizony ...
szóval a szex megalázó ... hallottam már ilyen álláspontot de akkor is ketté állt a fülem
Semmi sem megalázó, amit mind a ketten akarnak, és úgy is kezelnek. Ha a lány élvezi azt hogy lenyeli, hát nyelje :)
De ha nem akarja és a fiú ráerőlteti akkor az megalázó.
Ilyen egyszerű
Hogy hogyan kérd meg?
Szerintem sehogy. Ha nem okozna neki gondot, akkor már mondta volna (egy éve vagytok együtt). Viszont ha te megkéred, akkor lehet h megtenné annak ellenére, hogy egyáltalán nem akarja, mert szeret. Ez viszont megmérgezheti - az ő számára - a szexuális életeteket.
Pszichológus ide vagy oda, van aki nem akarja, hogy egy fiú a szájába élvezzen. És ez nem a szerelemről szól. Semmiképp. Ízlések és pofonok.
Nevezzetek ahogy akartok, de volt egy pasim, akinek muszájból engedtem meg, hogy a számba élvezzen. Idővel nem csak az orális sextől, hanem magától a pasitól is megundorodtam.
Nem az a szeretet, hogy beleélvezhet a számba, hanem az, hogy nem kérek tőle olyat ami számára kellemetlen. Lemondani valamiről a másikért. EZ az igazi szeretet!
"és lelkileg is jól esne"
- ugye nem hiszed azt, hogy ezzel a kapcsolatotok egy újabb szintre emelkedne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!