Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért jó az ha orális szexnél a lány lenyeli a "terméket"?
persze, na de el is várom, nem azért de hogy néz már ki ha utána ott köpköd vagy tudom is én ??? szted ?? alig esik rossszul a srácnak, ez tuti
na meg azért az is furcsa, hogy egy lánynak nem izgató ? mert annak kéne lennie sztem
úr isten gondolj bele a srác mennyit nyel fordított helyzetben ....
szerintem az első bolond.
én utálom lenyelni és nem is tenném meg,a barátomnak ez egyáltalán nem gond:)
hát én a barátod helyében tennélek ki azonnal úgy mint macskát .........
ezek szerint a barátod se csinál neked soga oralsexet? csak mert ugye tudod hogy közben fél liter akármit lenyel szerencsétlen ... szal sztem nálad nem stimmel valami ha ezt undorítónak tartod
Az első hozzászóló kissé korlátolt. :D
Soha nem erőltettem rá a barátnőmre, ha akarja lenyeli, ha nem, akkor nem. Olyan szempontból jó, hogy nem kell máshova kenni a genyát. :D
Amúgy számomra különösebben nem izgató, ha lenyeli.
ÉN nem azt mondom, hogy mindenkinek bejön, meghogy aki igazán szereti a párját megteszi....
Egyszer próbálja ki mindenki és akkor majd utána eldönti , de annál felemelőbb érzés nincs amikor a párom "elégedett" arcát látom amikor a gyönyör cseppei lecsúsznak a torkomon, de nem muszájból !
Én speciel két az elsőnél két liter 100% os ananászlével engedtem el dolgozni és utána próbáltam ki , az íze istei édes volt ......nyami :D
27/L ( házas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!