Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek innen az oldalról alakult komoly kapcsolata, vagy másfajta kapcsolat? Mik a tapasztalataitok az itt írogató emberekkel (főleg nőkkel, de nők is írhatnak) kapcsolatban?
Nekem az a tapasztalatom, hogy veszélyes ez az anonimitás. Van, aki privátban totál más, a válaszaiban eljátssza a rendes fiút, és utána küld egy olyan privátot, hogy egy szalonképes szó nincs benne. Nem hiteles. Vigyázz ezzel az oldallal.
Találkoztam innen két emberrel, az egyikükkel az info rovatban beszélgettem, és a miatt is találkoztunk, tök jó arc, azóta is beszélek vele fészen. A másikukat pedig itt "szedtem össze", olyan ember, akire úgy tekintek, hogy tűt találtam a szénakazalban. Barátok lettünk, nem vagyunk egy korosztályban, élethelyzetben, de egyikőnk sem szeretné, ha megszakadna a kapcsolat, még ha csak netes is. A találkozó vele abszolút jó volt, és a másik sráccal is.
Itt a nehézséget a távolság okozza főként, és a nagyfokú fantomság. Anonimitás, kép sincs, elképzelésed sem lehet, hogy a másik igazat ír -e.
Én igaziból nem javaslom, az itteni ismerkedést neked, kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!