Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek innen az oldalról alakult komoly kapcsolata, vagy másfajta kapcsolat? Mik a tapasztalataitok az itt írogató emberekkel (főleg nőkkel, de nők is írhatnak) kapcsolatban?
Akikkel privátot váltottam eddig nem volt negatív tapasztalatom. Sőt! Volt olyan is, hogy nyilvánosan eléggé ütközött a véleményünk, de privátban sikerült baromi jókat beszélgetni. :)
Sosem úgy indítottam neki, hogy most becsajozok. Amit észrevettem érdekes jelenség, de a nálam jóval fiatalabbakkal találom meg azt a bizonyos összhangot és ezt nem azért írom, hogy most a huszoneleje nőkre bukok, hanem volt nem egyszer, hogy később derült ki a kordiffi. 3 lányról meg mertem volna esküdni, hogy harmincas nők a kommunikációjuk alapján. :O Ebből egyet nagyon sajnálok (ő is), hogy nem vagyunk időrendileg hasonló dimenzióban :))
Alapvetően nem erről szól az oldal (tudom, ez itt ilyen íratlan dogmatikus klisé, izé szabály), ha alakulna innen valami ezek után is, nem szaladnék el ofkorsz. :))
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!