Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lépcsőházunkba költözött egy 50 év körüli házaspár akik imádják egymást. Nekem tetszik a férfi, én kapcsolatban vagyok egy férfivel de hónapokig hozzám sem ér. Szerintetek az a fért aki tetszik nekem az érzi ezt?
Te nem a férfiba vagy szerelmes hanem az autóba meg a szépen berendezett lakásba csak annyira ostoba vagy 39 éves létedre hogy nem veszed észre.
Ha a férfi egy wartburggal járna és egy átlagosan berendezett lakása lenne még arra se méltatnád hogy köszönj neki a lépcsőházba.
Ja és egy 41 éves alkoholistával élsz együtt aki hónapok óta hozzád sem nyúlt.
Ez is téged jellemez.
38/F
Szerintem maradj csak csendben. Téged már a saját párod se kíván. Szerinted kell ennek a férfinek egy lepukkant 39 éves, egy alkoholista csaja, aki csak beleülne a készbe? Bolond lenne lecserélni rád azt az asszonyt, aki mellett ilyen jó élete van. Szerinted ki rendezte be azt a szép lakást? Az asszony! Gondolom, az a tipikus ápolt, művelt, középkorú nő. Mellé se állhatsz.
Akkor se sok esélyed lenne, ha testben is 19 lennél. De így, hogy agyilag is ennyire le vagy maradva...hát ne is haragudj, de nem véletlen, hogy egy 41 éves alkoholista a párod. Ő illik hozzád. Azért is vagy vele.
A szomszéd valószínűleg csak megsértődne, ha nyíltan rámászol. De hogy nem alacsonyodik le addig, hogy hozzád nyúljon, az egészen biztos!
Mondd meg nekem, mi a francnak írtad ki a kérdésed, ha úgyis hülyét csinálsz magadból és megalázkodsz egy életre?
Beteg vagy esküszöm 😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!