Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl "kislányos" barátnő?
Szeretem a barátnőmet de néha nem érzem elég nőiesnek.
Értem ezt viselkedésében (szexben is), öltözködésében, nem igazán érdeklik "nőies" dolgok (smink, öltözködés stb)
Férfitársaim véleményét, tapasztalatát várom.
Ps: gondolom sokan most leoltanak hogy biztos bennem is van hiba és miért akarom megváltoztatni őt. Ez biztos így van, de a tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy ez változhat e.
3-as.
Kérdéseim : ki beszélt szétsminkelésről, ki beszélt análról(???!).
Ki beszélt lecserélésről?
Másik kérdésre akartál válaszolni.
Csak a legfontosabbat nem irtad ki, hogy hany eves. En total keson ero vagyok, 21 evesen vettem eletem elso ruzsat, 22 evesen szemhejtust. Amikor osszejottunk a baratommal en borzaszto kislanyos voltam. Nehany eve kezdodott a valtozas, de ez egy hosszu folyamat hullamvolgyekkel. Sokszor tullottem a celon es nem noiesnek neztem ki, hanem frivolnak, vagy mintha anyukam szekrenyet fosztottam volna ki. Aztan meg elkeseredtem, feladtam, es meg ezer stacio volt. A mai napig tanulom a stilusos oltozkodest, mert mire nagyjabol megtalalom az egyensulyt uj eletszakaszba lepek es kezdodhet az egesz elolrol. 24 vagyok es meg mindig vannak hianyossagaim.
Hogy valami tampontot is adjak: a baratom gyakran eljon velem vasarolni, o a legfobb tanacsadom. Nem unott es sablonos valaszokat ad, hanem komolyan veszi a feladatot. Sminket, parfumot, frizurat is segit valasztani. Guglin kuldhetek neki akarmennyi kepet ruhakrol, o biztosan megnezi es velemenyezi. Nem fukarkodik a dicserettel, a kritikaja pedig epito, nem banto. Olyan legkort teremt, hogy kedvem van csinosan oltozkodni. O maga ritkan vesz nekem ruhat (leginkabb soha), de nalad ez is egy opcio lehet. Szulinapjan elviszed vasarolni es mondod h valasszon egy csinos nyari ruhat a c&a-new yorker-h&m szentharomsagon kivul, valami jobb helyrol. Ha latja hogy te elajulsz ettol, akkor meg fog jonni a kedve.
Aztan nem csak az eletkor szamit, hanem az anyagiak is. Nem lehet, hogy sajnalja ra a penzt? Mert nekem pl ez is akadaly, hogy osszefacsarodik a szivem, hogy egy atlagos szovetkabat is 12000 forint, hat meg egy olyan, ami tetszik is... Meg mindig tele vagyok kompromisszumos darabokkal, mert keves a penzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!