Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy leteszteltétek a jövendőbeli párotokat?
Figyelt kérdés
Pl én csak úgy jönnék össze valakivel, hogy előtte úgyszólván leteszteltem afelől, hogy valóban hűséges lenne-e hozzám.
Ez nem azt jelenti, hogy még csak ismerkedő státuszban tartunk, mert akkor természetesen bárki megteheti, hogy talál egy jobban és inkább amellett köt ki végül. Hanem olyan esetben, amikor már össze is jöhetnétek a kiszemelttel, csak előbb le akarjátok tesztelni, hogy így is összefekszik-e valaki mással.
2018. febr. 2. 13:18
21/21 anonim válasza:
Nem, és aki engem tesztelgetne ok nélkül! azt azonnal kidobnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!