Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy leteszteltétek a jövendőbeli párotokat?
Pl én csak úgy jönnék össze valakivel, hogy előtte úgyszólván leteszteltem afelől, hogy valóban hűséges lenne-e hozzám.
Ez nem azt jelenti, hogy még csak ismerkedő státuszban tartunk, mert akkor természetesen bárki megteheti, hogy talál egy jobban és inkább amellett köt ki végül. Hanem olyan esetben, amikor már össze is jöhetnétek a kiszemelttel, csak előbb le akarjátok tesztelni, hogy így is összefekszik-e valaki mással.
Bizalmat nem kiérdemelni kell! Bizalmat megkapja mindenki alanyi jogon, ÁPOLNI és VIGYÁZNI kell rá.
Mondok egy hétköznapi példát: a közelekdés. Az úton minden közlekedő megadja a másiknak a bizalmat, hogy az felelősségtudatosan tudja vezetni az autóját. Ha úgy állok hozzá, ahogy te, akkor minen egyes emberrel a Váci úton le kéne álljak letesztelni, hoy megfelel-e a kitáriumoknak. Nyilván ez nevetséges.
Pont rossz példa, ugyanis ha szeretnél élni, akkor benézel olyan kereszteződésbe is, ahol neked van elsőbbséged, kétszer megnézed a közeledő sebességét, stb.
Aki megbízik a többi közlekedőben, az kb aláírta a halálos ítéletét.... manapság már csak úgy lehet megmaradni az utakon, ha abból indulsz ki, hogy ami szabály megszeghető, azt meg is fogják szegni a többiek, és ezzel számolva, erre felkészülve vezetsz.
Akik szerint a bizalom alanyi jogon jár, amíg nem tesz ellene a másik, azok beülnének pl egy vadidegen kocsijába, és hasonlók?
Így nem teszteltem le senkit, mert amit a barátnőimnél is tapasztaltam, majdnem a saját bőrömön is, meg amit a fiú ismerőseim, barátaim mondtak erről, az alapján ez a nagy megváratás meg csak ekkor meg akkor szex... SEMMIT sem ér. :'D
Olyat csináltam, hogy (egy egyetemen vagyunk) a srácnak, aki nekem "udvarolt", összeismerkedtem a legjobb lány barátjával és a nővérével. Nem is sejtették, hogy a srác miatt, teljesen függetlenül zajlottak a dolgok szinte. Ők pedig akaratlanul is, elvétve meséltek a srácról ezt-azt. Meg néha én is kérdeztem... Szépen kirajzolódott, hogy mennyire lehet komolyan venni (semennyire). Ellenben ha a srácnál maradtam volna, szerintem sosm jövök rá, csak utólag, nagyon szépen tudta adni a rendes fiút... Aztán elég szalmalángszerű kapcsolatai meg hülyítései voltak.
Onnantól fogadtam meg, hogy soha, senkinek nem adok esélyt, aki nem a baráti körömön belül van már hosszú hónapok, akár évek óta. Messziről jött ember azt mond, amit akar. Meg azt is csinál.
De milyen vadidegen autójáról beszélsz? Nem, egy vadidegennel nem ülök egy autóba, de nem is kezdek kapcsolatot. Megismerem.
Ha valakiről azt feltételezem, hogy hazug, nem tesztelgetem, hanem megszakítok vele minden kapcsolatot.
De nem is neked szólt :D
Hanem pl " Bizalmat megkapja mindenki alanyi jogon", és hasonló megnyilvánulásokra gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!