Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatalok miért isznak annyit?
mert az ital jó :D
15/L
PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :D
Nem igen találkoztam olyan fiatallal még aki depressziós és iszik még nagyon olyannal sem aki tényleg depressziós :-))) Meg aki tényleg depressziós és fiatal nem hinném, hogy iszik, mert nagyon hallani sem ilyet nem hogy még látni, az összes taknyos azért iszik, hogy menő legyen. Itt a példa a kedves kis 15/L " mert az ital jó :D " Ha ha ha. Neked nem hogy még piás üveget f*szt sem kellene még ilyen idősen látnod, de gondolom a f*sz se csak a szemedet bökte már ki :)))
Hát azon én is kiakadtam, hogy a mai fiatalokat sok stessz éri.
Nagyapáinknak esetleg stresszmentesebb életük volt '56 környékén? Vagy a dédiknek a világháború alatt. És még sorolhatnám...
Túl sok a pénzük, túl kevés a feladatuk meg az eszük, aztán így ütik agyon az időt. Stressz... Persze...
Az a legnagyobb gondjuk, hogy 16 éves és még szűz...És az ciki-e?
nem azért iszom, hogy menő legyek, és nem is azért, mert depis lennék, mert nem vagyok az :D csak szimplán azért, mert jólesik, és szerintem nem kell nagy dolgot csinálni abból, hogy kéthetente hétvégente italozom.
ilyen ez a mai fiatalság ejnyebejnye :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!