Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatalok miért isznak annyit?
sok szerencsétlen alkoholsta f@sz,Milyen stressz?!Suli,otthon.Huhh...nem neked kell félned hogy kiköltöztetnek nem te fizeted a számlákat stb..stb
nem te tartasz el családot sem.
Akik szórakoznak azoknak van pénzük piára akinek van pénze piára annak nincsenek mondjuk számla gondjai=magyarul divat depis f@szok vagytok.
21F vagyok.
Egyetemre járok, koleszos vagyok, és elég jól tanulok.
Napi 1-2 doboz sör mindig elfogy, hétvégén még egykis tömény is. Az élet sokkal lazább így, jobban tudok csajozni bulizni, beszélgetni, tanulni stb.
Még mielőtt azt hinnéd nem, nem vagyok alkoholista, ha arról van szó akkor hetekig nem iszok, de az utóbbi 4-5 hónap így alakult. Próbaképp kihagytam pár napot, hogy le tudnám-e tenni ha arról van szó, és menne simán.
Discoba meg nem lehet józanon menni, bár mostmár ott tartok hogy ittasan se.
Még annyit hogy nincs semmi stressz az életemben. Nincs okom inni, szép és boldog életem van. Viszont esténként jólesik az az 1-2 sör ami mellett megvitatjuk a nap történéseit, és a világ dolgait. Szerintem ez olyan nekem mint másnak a cigi.
Az előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!