Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatalok miért isznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatalok miért isznak annyit?

Figyelt kérdés
Tök sokan elmennek bulizni és sokat csak kb azért hogy lerészegedjenek....
2010. jún. 6. 17:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
17 éves fui vagyok,én is iszom ritkán de mértékkel,azokra vagyok kiváncsi akik minden hétvégén elmennek bulizni aztán leisszák magukat.Persze biztos buli,de mire jó ez?
2010. jún. 6. 18:19
 12/23 anonim ***** válasza:
Én régen azért ittam,mert depressziós voltam és valahogy úgy könnyebben csúszott le a torkomon a pia:D Sz*r egy időszak volt az az 1-2 év az életemben...Nem is vagyok rá büszke.Mostanában is szoktam inni,de csak mértékkel,bár néha kedvem van egy kicsit jobban "szétcsúszni",hogy amolyan faltól-falig stílusú járástechnikám legyen:D Ez olyan 2havonta szokott előtörni bennem...és basszus,2 év alatt,ha 4x sikerült megvalósítani,sokat mondok:S:D Mit mondjak?Nem bírom a piát:$
2010. jún. 6. 18:21
 13/23 anonim ***** válasza:
józanul , nemlehet elmenni a mai szórakozó helyekre
2010. jún. 6. 18:21
 14/23 anonim ***** válasza:
Mert itatják őket. Mondjuk, kell majd a sok agyatlan zombi a gyárakba. :)
2010. jún. 6. 18:33
 15/23 anonim ***** válasza:
18:25-ös!!! :DDDDDDDDDDDD
2010. jún. 6. 18:33
 16/23 anonim ***** válasza:
Igaz amit előttem irtak, jozanul egy mai szorakozohelyen nem lehet meglenni.. probáltam jozanul ott lenni de nem birtam 2 percnél tovább.. mondjuk én ezért nem is járok szorakozni, fiatal koromban én is mindig mentem de már kinőttem belőle, néha napján itthon megiszok 1-2 feles jagert elalvás előtt, de az ital smemire sem orvosság! Ha a fiatalok meg ezzel akarnak felvágni akkor hajrá, a normális ember ezt nem értékeli, tűnhetsz tőle nagyobb arcnak, de csak magadnak ártasz vele! F26
2010. jún. 6. 18:39
 17/23 anonim ***** válasza:

mert az ital jó :D

15/L

2010. jún. 6. 20:17
 18/23 anonim ***** válasza:
67%

sok szerencsétlen alkoholsta f@sz,Milyen stressz?!Suli,otthon.Huhh...nem neked kell félned hogy kiköltöztetnek nem te fizeted a számlákat stb..stb

nem te tartasz el családot sem.

Akik szórakoznak azoknak van pénzük piára akinek van pénze piára annak nincsenek mondjuk számla gondjai=magyarul divat depis f@szok vagytok.

2010. jún. 6. 20:23
 19/23 anonim ***** válasza:

21F vagyok.

Egyetemre járok, koleszos vagyok, és elég jól tanulok.

Napi 1-2 doboz sör mindig elfogy, hétvégén még egykis tömény is. Az élet sokkal lazább így, jobban tudok csajozni bulizni, beszélgetni, tanulni stb.

Még mielőtt azt hinnéd nem, nem vagyok alkoholista, ha arról van szó akkor hetekig nem iszok, de az utóbbi 4-5 hónap így alakult. Próbaképp kihagytam pár napot, hogy le tudnám-e tenni ha arról van szó, és menne simán.

Discoba meg nem lehet józanon menni, bár mostmár ott tartok hogy ittasan se.

2010. jún. 6. 21:06
 20/23 anonim ***** válasza:

Még annyit hogy nincs semmi stressz az életemben. Nincs okom inni, szép és boldog életem van. Viszont esténként jólesik az az 1-2 sör ami mellett megvitatjuk a nap történéseit, és a világ dolgait. Szerintem ez olyan nekem mint másnak a cigi.

Az előző voltam.

2010. jún. 6. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!