Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyire toleráljátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire toleráljátok, ha a párotok karrierista/munkamániás/maximalista lenne?

Figyelt kérdés

Az nyilvánvaló, hogy mindenkinek az életében vannak nehezebb időszakok, mikor több a munka, de vannak olyan emberek, akik konstans mindig sokat dolgoznak, mindent elvállalnak, reggeltől késő estig dolgoznak (nem feltétlen azért, hogy ne haljanak éhen /mert alapvetően is megvan egy magas egzisztencia/, hanem a munkamánia, karrierizmus miatt).

Ti hol szabnátok meg a határt ilyen téren?

2018. jan. 31. 12:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%

#6-os:

Egyetértek veled, de gondolom még nincs gyereked.

Vadász vagyok, most már 7 éve, annyi nőm volt, hogy megszámolni nem tudom már.

Sajnos tapasztalat, hogy a hasonszőrű nők is ugyan ebben a cipőben járnak, majd 40 évesen jaj kellene már gyerek...

Az esetek 99%-ban már nem jön be, így van egzisztencia, kocsi, lakás, esetleg dugópajti, ám sem szeretet, sem család, sem gyerekek...

Volt olyan nő ismerősöm aki a végén halálba itta magát, annyira egyedül érezte magát a végére. 43 éves volt.

2018. jan. 31. 13:35
 12/20 anonim ***** válasza:
20%

Nekem nem is kell gyerek soha megmondom őszintén,mert élni szeretek és nem lekötni magam 20-30 évre amit meg se élek valszeg ilyen életmóddal.

Plusz nem akarom,hogy majd a gyerek ezt kérdezze: ,,Anya ez a bácsi ki neked?"

Mert ez lenne a sorsa két üzleti út között amikor hazamegyek.

2018. jan. 31. 13:37
 13/20 anonim ***** válasza:

De teljesen igazad van 11-es tényleg.

Nő többet veszíthet az biztos.

2018. jan. 31. 13:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Nálam, nulla tolerancia. Max lakótársnak.
2018. jan. 31. 13:45
 15/20 anonim ***** válasza:
86%

Épp ez az, nekem nem számít sikernek, ha valaki sokat keres.

Azt se írtam, hogy ki kellene tűnni.

Én sikeresnek érzem magam. Imádom a munkámat, az a hobbim, teljesen belefeledkezek napközben, aztán 4 órakor lehúzzuk a rolót és indulok haza.

Valóban, nem leszek soha milliárdos vele. És? Nem is volt soha a céljaim között. Inkább szeretném élvezni a munkám, és nem belegebedni, hanem együtt lenni azokkal, akiket szeretek - nagyrészt ugyebár a párommal, meg hát mellette azért még van családom, barátaim, szeretem, ha tudok időt tölteni velük.

Számomra ez jelenti a sikert, nem az, hogy nagyobb pénzkupacon kotlok, miközben elvisz a szívroham fiatalon, amiért halálra hajtottam magam.

Plusz a leendő gyerekem gyerekkorát se akarom úgy elcseszni, ahogy apám tette az enyémmel.

2018. jan. 31. 13:47
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
A volt feleségem pont ezt csinálta, szépen egyre jobban. Aztán beleuntam, hogy nincs közös, minőségi időnk, lekerült a napirendről a gyerekvállalás, stb. és elváltam. Ő azóta 3 éve) ugyanezt csinálja, de sír, hogy nincs senkije...
2018. jan. 31. 13:48
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Menekülnék, voltam ilyen nővel együtt, soha többé.
2018. jan. 31. 13:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig a karrier, a pénz az életcélok megvalósításának, a szabadság biztosításának >eszköze<, addig rendben van. Amikor a karrier, a pénz lesz maga a cél, az már nem fér bele.

Talán érthető a különbség.

2018. jan. 31. 14:16
 19/20 anonim ***** válasza:
77%

Bizonyos ponton túl nem kéne.

Büszke lennék rá, de ne menjen a kapcsolatunkra rá. Jó dolog a pénz, imádom, de az emlékek, együtt töltött idő sokkal többet jelent. Nem gondolom úgy,hogy a munkában kéne töltenünk az időnk nagy részét, inkább a családdal, szeretteinkkel.

Hány olyan család van, akik piszok gazdagok, minden tökéletes.Csak épp semmilyen viszonyban nem állnak egymással, a gyerekek jobban kötődnek az au-pairhez, mint a saját szüleikhez. A házastársak meg elhidegeültek egymástól.

Nem ér annyit a pénz.

2018. jan. 31. 14:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Semennyire. Nagyon nem bírom az ilyen embereket.
2018. jan. 31. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!