Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Milyen számotokra egy 10/8-as pasi?
"Bocs 1., de te nem vagy túl okos, igaz? A 10/8, azt jelenti, hogy 10-ből 8 pontot ért el."
Imádom, mikor valaki oltári baromságot ír miközben más értelmi képességeit vitatja. :D Javasolt megismerkedni a törtekkel.
ma 08:55
A pontozosdi baromság
10/10-es pasi nem "szépfiú"
Kinek 10-es?
Akkor lenne 10-es Ha a földön élő összes nő szerint 10-es lenne.
Értem én, hogy csak így nem lehet eldönteni, de azért többnyire megegyeznek a vélemények.
Ha veszünk pár nagyon ismert személyt mint Ronaldo vagy Brad Pitt, rájuk nem sokan fognak 10/3,4,5 pontokat adni. Biztos van olyan akinek nem tetszenek, ami normális de attól nem lesznek olyan szinten mint egy mosdatlan, kirohadt fogú, zsíros hajú, pattanásos kocka akire senki sem mondaná azt, hogy de jó pasi (sarkított példa de remélem érthető). Társadalmilag ők mind jól szituált emberek. Vannak ilyen pasik természetesen minden városban de őket nem ismeri mindenki csak az adott közösség.
Édesistenem...
Lehet mantrázni, hogy a pontozás milyen rossz meg nem létezik, de ettől még van. Filmeket is értékelnek, szépségversenyek is vannak. Tényleg ennyire fáj nektek, hogy számít a külső?
#17: Ha körülnézel az oldalon, akkor de, rengetegen mondják, hogy nem számít és a belső a lényeg. Nem tudom miért, szerintem semmi gond azzal, ha valaki vállalja, hogy a külsőt is nézi.
Ha annak a skálának a szempontja a külső, mégis miért lenne butaság a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!