Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek szexi ha egy pasi programozó?
Figyelt kérdés
mondjuk C++ fejlesztő, havi nettó 700.
F/27
2018. jan. 16. 23:19
1/20 anonim válasza:
Nem rossz, az biztos. Erre mit lehet mondani? :D
3/20 anonim válasza:
Suhanó pásztorkutya! Nehéz agytorna sorozatban kitalálni idiota kérdéseket, vagy csak ugy kirázod a kisujadbol?
5/20 anonim válasza:
"Van már programod holnapra? Ha nincs írhatok neked egyet." :D
Egyébként engem kifejezetten taszít, de ez csak személyes vélemény.
6/20 anonim válasza:
Nekem nem különösebben. Ismertem ilyet, mivel jól kommunikálok, felszínesen kellemesen el tudtunk csevegni különböző témákról (főleg ezo), de valahogy éreztem, hogy a személyiségünk ennél közelibb kapcsolatra egyáltalán nem kompatibilis.
7/20 anonim válasza:
Nekem amikor közlöm akkor mindig huhaaaaa.
Tetszik nekik nagyon is,jó ebbe benne van,hogy mellette van egy vonzó életstílusom meg kisportolt testem.
Így tényleg ütõs :))))
Amúgy senior java fejlesztõ vagyok 😊 😊
9/20 anonim válasza:
Ha jokepu, es intelligens, akkor szexi. Ha rolad van szo, akkor nem szexi.
10/20 anonim válasza:
Én programozó vagyok, nő és szexi! :) 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!