Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Rátonyi Kriszta mennyire jó nő?
Figyelt kérdés
A Honfoglaló című műsorban láttam nemrég és annak ellenére, hogy nagyon belevésődött most a fejembe, furcsa, hogy korábban nem figyeltem fel rá. https://www.youtube.com/watch?v=iILT6j6kL2M
Szerintem tipikusan az a nő, akit a kivételes kisugárzása tesz abszolút szexisség (természetesen amellett, hogy átlag feletti külsejű). Ti szépnek tartjátok? És ha igen 10-es skálán hol helyeznétek el, illetve milyen külsejű pasit képzelnétek el mellé? Én elképesztően cukinak tartom és ma sem fogok normálisan aludni abban a tudatban, hogy kifejezetten az ilyen életkedvvel megáldott szép nőknél nem lesz soha esélyem (szűz vagyok).
2017. dec. 28. 21:00
1/12 anonim válasza:
Szép és nem az a tipikus buta liba. Nyilván egy hasonló normális, intelligens jóképű férfit gondolnék mellé.
2/12 anonim válasza:
Számomra átlagon feletti, olyan 7-es, 8-as. Magas, sportos, borostás férfit képzelek el mellé, mint minden jó nő mellé. Nekem pl esélyem se lenne nála.
3/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, egy baromi erős 8-as. Aféle "girl next door" típus. Én kb. Mádai Viviennel venném egy ligába, akin szintén lehetne fogást találni(pl. némi túlsúly), de összességében meg szerintem egy tök jó nő.
4/12 anonim válasza:
Abszolút top kategória, nagy kedvencem a műsorvezetők közül és magamat tudnám elképzelni mellé. xDDD
5/12 Clay Morrow válasza:
Nekem annyira nem az esetem. Olyan max 5-5,5.
6/12 anonim válasza:
Szerintem tizenkettő egy tucat típus, legalábbis külsőre.
7/12 anonim válasza:
#3, mit jelent az a girl next door?
8/12 Clay Morrow válasza:
Szomszédlánytípus. Azaz aki csinos, közeledben lakik, mégis csak távolról gyönyörködsz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!