Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók! Ti miért vagytok egyedül?
Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 19:16
21/24 anonim válasza:
Mert nem értek a csajozáshoz. És már ki is öregedtem belőle.
23/24 anonim válasza:
Introvertált vagyok, jól megvagyok egyedül is, ezért nem érzek késztetést keresgélni. Összességében véve nem érdekelem a férfiakat. Azon kevesek, akik eddig szóba álltak velem, nagyra nőtt csecsemők voltak zéró ambícióval, így nem éreztem irántuk sem tiszteletet, sem vágyat. Minden ismerősömnek a legjobb barátnőm tetszik. Nem szeretek ismerkedni. Gyerekkoromban sokat bántottak a fiúk, volt, hogy meg is vertek, ezért most is fsok tőlük. Nincs önbizalmam, nincs jó kisugárzásom. Általában érettebb és felelősségteljesebb vagyok a korban hozzám illő férfiaknál. Okos vagyok, azt általában nem szeretik. Nem vagyok fitneszes modell, azt se szeretik. Nekem a szőkék tetszenek, abból kevés a felhozatal. 26/N
24/24 anonim válasza:
Kedves 23-as! Meghiszem, hogy a korodbeliekben nem igazán találsz társat, szerintem ritka, ha egy 26 éves nőnek 26 éves pasija van. Valószínűleg neked is nálad valamivel idősebb párod lesz majd.
Szerintem az sem baj, ha nem vagy fitneszes modell, nem mindenkinek van erre igénye. Az előny viszont, ha nem vagy széthízva. Ha okos vagy, az plusz pont. Biztos vagyok benne, hogy hamar találsz valakit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!