Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók! Ti miért vagytok egyedül?
Volt anno (3 éve) egy nem túl szép szakításom... Sok idő volt kigyógyulni belőle és úgy sikerült rendbejönnöm, hogy más tevékenységekben találtam meg a boldogságom.:) Lett egy csomó tervem és célom, már nem az okoz gondot, hogy mivel töltsem fel az űrt, hanem hogy hogy lesz időm ennyi mindenre, amit szeretnék csinálni...
Igazából nehéz, egy időben -fél éve- próbáltam neten ismerkedni, meg így akartam társat, de valahogy senkivel nem éreztem azt a kis közösség érzését... Többször éreztem időpazarlásnak. Igazából azóta sem tudom, hogy ennyire magamnak való lettem és nem akarok senkit, azért nem is jön az az érzés, vagy tényleg csak a színvonal volt gyér... Nem tudom, hogy akarok-e kapcsolatot. Így is olyan jó és pörgős minden... És nyugodt, anno nagyon sokat sírtam a volt párom miatt. Talán ez a gát is bennem van. Néha a szeretgetés és a szeretkezés hiányzik ugyan, de egy kapcsolat ennél több és többel is jár és nem tudom, hogy akarok-e most kapcsolatot, mert megvagyok szerelem és szex nélkül is igazából... Valahogy annyira mégsem vonz, hogy keressek valami random embert, akivel csinálhatom, vagy akivel randizgassak.
Most jobban érdekel a tanulás, sport... Ősztől más szakon leszek, majd ott meglátjuk, mit hoz ki belőlem az élőben ismerkedés.:) Most jobb így egyelőre.:)
21N
Most 6. éve vagyok egyedül. Ebből 5 évet saját döntésemből, úgy éreztem nem éri meg az egész macerát.
Eleve találni valakit aki tetszik és én is neki, aztán következnek a belső tulajdonságokkal szemben támasztott elvárások, ha esetleg még ezen is túlesik az ember akkor folyamatosan fent tartani a másik érdeklődését állandóan megfelelni. Nem éreztem azt, hogy amennyi macerával ez jár annyit vissza is kapnék belőle.
Jelenleg meg azért vagyok egyedül mert elszállt felettem az idő, nem léptem egyről a kettőre, 120nettót keresek, nincsen se lakásom se autóm. A korombelieknek egy ilyen idős "férfival" szemben már akkorák az elvárásaik amiket így nem tudok megütni, jelenleg a beletörődés fázisában vagyok, esetleg kivárok 35+ig ahol a sokat csalódott "maradék" közül már tudok válogatni. 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!