Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne megkérni a barátnőm, hogy próbáljunk ki női fogamzásgátlókat?
Latex mentes gumi? Síkosító?
Azt meg nem hiszem el, hogy fáj neki a szex gumiban, és mégis ragaszkodik hozzá. Ez kicsit sántít, nem gondolod?
Mirena spirál: kb. 70 ezer+plusz a felhelyezés. Részben vagy egészben fogod állni?
A pesszárium + spermicid igen magas védettséget ad, a tengerentúlon pl. elég elterjedt módszer, pláne ha még megszakítással kombináljátok, ahogy írod.
Spirált inkább már gyermeket szült nőknek tesznek csak fel, arról nem is beszélve, hogy többen elég kellemetlen mellékhatásokról számolnak be. Gratulálok a barátnődnek, úgy tűnik, értelmes, felnőtt nő, akinek van annyi esze, hogy nem tömi magát hormonokkal, és kùrja szét a szervezetét. Szerintem szimplán csak vezesd rá, hogy vannak egyéb hatásos, hormonmentes módszerek, egy próbát megér.
A minispirált kifejezetten nem szült nőknek találták ki.
A nuvaring érezhető mindkét fél számára valamennyire, én nagyon nem szerettem, de persze jobb, mint a gumi.
A mirena spirál 49 ezer, de azt valoban csak szülès után rakják fel, viszont a mini is hasonló elven működik, csak kisebb, annak nem tudom az árát.
Elenyésző mennyiségnek okoz akármi tünetet a spirál, bár igaz, hogyha valami miatt nem válik be, kidobsz az ablakon pártízezret méhgyulladás miatt(ami antiobiotikummal gyorsan elmúlik).
A nuvaring is hormon!
Ugyanaz mint a tabi,csak nem halad át a tápcsatornán a hormon, hanem helyileg szívódik fel, nem teszi tönkre pl a májat.
Szerintem jó megoldás a méhszájsapka+spermicid+megszakítás. Én megkérném,hogy olvasson utána és próbáljátok meg.
Ha kamaszok lennétek ne,de ha nem lenne gond,ha baba lenne,akkor miért ne?
Mellesleg nagy a hatásfoka, ezeket kombinálva kicsi lenne az esély szerintem, sokan használják pl Amerikában jobban elterjedt
Uhh ismerős, nálunk is ez volt mikor gumiztunk (latexmentesnél is, síkosítóval is)
Én hüvelygyűrűre váltottam, de ha valaki nem akar hormonos dolgokat, annak ugye ez nem opció...
Mondjuk én elmennék egy normális dokihoz, és vele íratnék fel fogamzásgátlót... Én pl nem híztam (a mellem nőtt 1 méretet), a libidóm nem változott, semmi mellékhatása..
Nem játszanék ilyen-olyan kuruzsló módszerekkel, ha gyerekről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!