Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétértelmű jeleket ad felém. Szerintetek mit érez? Nem tudok rajta kiigazodni. Vagy csak játszik velem?
Felnőtt emberek vagytok, ezt le kell tisztázni egyszerűen.
Meg kell beszélni a neten, hisz ne húzzátok már négy hónapig egymás idejét. Én azt tapasztaltam, hogy ezt a férfi is sokszor kezdeményezi, hogy tisztázásra kerüljön a viszony milyensége, de ha a férfi nem, akkor én.
Kérdezz rá, de ne rébuszokban, hanem totál egyérelmű tőmondatokban.
Figyi, te nekem kezdesz többet jelenteni. Hazatérted után el tudnál e velem képzelni egy olyan igazi randit, vagy akár úgy is kérdezheted, hogy párkapcsolatot.
Szeretném ezt veled tisztázni, hogy ne keltesek magamban hiú reményeket, ha te más szemmel nézel rám. Köszönöm a megértést és a választ.
Ennyi.
Akkor csak félős :)
"Mire valók a barátok" kíváncsi volt, hogy megerősíted-e.
Beszéld meg vele, ahogy előttem már mondták.
Lehetsz félős, csak magadnak teszel tönkre négy hónapot, mert lehet, hogy mindent csak beleképzelsz, vagy lehet, hogy még ő sem tudja, hogy mit akar, és így esetleg hiába sóvárogsz utána. Te dolgod.
Én is félős voltam, de gatyába ráztam magam, mert szeretem magam annyira, hogy a lehető legjobban hozzam ki az éveimből, az életemből. Te életed, te tudod. Én megkérdezném. Fog rá válaszolni. Nekem még nem volt, aki ne válaszolt volna ilyen helyzetben, sőt nekik is jobb, ha le van tisztázva, csak megkönnyíted a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!