Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem ez a pasi, nem tudok kiigazodni rajta?
Egy tanfolyamra járok egy pasival, akivel baráti viszonyban vagyok. Nem messze lakik tőlem, szóval buszon is együtt szoktunk jönni, sokat beszélgetünk.
A probléma az, hogy én 20 vagyok, ő meg 35. Van felesége, gyereke. Igazából folyamatosan flörtöl velem. Meg olyanokat mond, hogy ha fiatalabb lenne és nem lenne felesége akkor, tuti akarna tőlem többet is. De utána meg sokszor kihangsúlyozza, hogy csak barátkozni szeretne, mert nagyon bír engem. Szerencsére a felesége nem féltékeny típus. Akár meg is látogathatnám egyszer őket, megismerhetném a családját. Nem értem, hogy ez a viselkedés mit jelent. Ha csak barátok vagyunk, minek csorgatja rám a nyálát? Ha meg többet szeretne tőlem, akkor minek akarja, hogy megismerjem a feleségét?
Ebből a leírásból nem tűnik ki, hogy csorgatná a nyálát.
Ez egy szimplán baráti viszony. Az megesik, hogy egy férfi és egy nő között könnyed flört kialakuljon, de az csak játékosság, vicc.
Ha akarna valamit, akkor zavarba ejtőn bámulna, nehezebben fejezné ki magát előtted, vagy eljátszaná az alfahímet és a mi a legfontosabb eszébe sem jutna bemutatni a feleségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!