Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Mi a véleményetek egy ilyen férfiról?

Figyelt kérdés

Egy férfi aki ha bármi is történik képes biztatni, és szívet önteni beléd.

Aki a végletekig pozitív.

Akivel ha bármi történik nem kudarcként éli meg, hanem próbál tanulni belőle.

Aki sosem emeli fel a hangját, higgadtan és kimérten reagál.

Aki nem ragaszkodik, és elengedi a múltat. (Ebből fakadóan soha nem látod szomorúnak.)

Nem túl "steril" az ilyen pasi? Esetleg nem látszik -tévesen- egoistának/nagyképűnek?

2018. jan. 26. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Ez miert lenne baj?
2018. jan. 26. 20:43
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Tökély
2018. jan. 26. 20:44
 3/12 anonim ***** válasza:
53%

1. Tetszene.

2. nem tetszene és nem is túl életszerű. Szeretem, ha látja, ha szar a helyzet, nem kell mindenben jót keresni, azt kell megtalálni, hogy kell megoldani a helyzetet.

3. Ezt sem tartom életszerűnek. A kudarc mindekit megvisel, persze, h próbálsz tanulni belőle, de akkor sem esik jól a kudarc, és azt is kezelni kell.

4. Lehet jó is, rossz is. Ha pl konfliktus szituációban nem lehet veled beszélni, mert te éppen a kimértet játszod, akkor nem jó. Ha ettől függetlenül, hogy higgadtan reagálsz, de lehet veled normálisan beszélni, érvelni, akkor jó.

5. Ez szerintem jó tulajdonság, bár nem tudom, h létezik-e ilyen ember, akinek soha, semmi nem jut eszébe a múltból (legyen az jó v rossz dolog).

2018. jan. 26. 20:48
 4/12 A kérdező kommentje:

Mert már két barátnőmtől kaptam meg: "olyan vagy mint egy kicse*szett szikla"

A fájdalmukban nem tudtam osztozni, legalábbis látszólag nem.. és az egyikük azt mondta, hogy miért kezelem idegenként? Ez pedig akkor megütötte a fülem. Talán van benne valami?!

Ennek apropóján írtam ki a kérdést, semmi több nem volt benne. :)

2018. jan. 26. 20:48
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Az a véleményem, hogy semmit nem tud az életről. Éretlen taknyos.
2018. jan. 26. 20:50
 6/12 A kérdező kommentje:

3-as

Az általad írt kettes pontot úgy értettem, hogy alapvetően reálisan látom a helyzetet, de a biztos kudarc ellenében is tudok pozitívan a dolgok elébe állni. És nem áltatásra gondolok, nem hitegetem magam/mást sem a "lehetetlen létezik" mesében.

A negyedik pontban pedig a második verzió a valós.

5-ös! Miért gondolod így? Kérlek fejtsd ki!

2018. jan. 26. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:

"szívet önteni beléd." - lelket, nem szívet.

Egyébként számomra kicsit idegesítők a "hurrá-optimista" emberek. Nem vagyok pesszimista, sőt, de nem valami álomvilágban élek. :-) Ez a másik véglet.

2018. jan. 26. 20:56
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

Az a véleményem róla, hogy piszok rossz az önismerete.

Gyakorlatilag kizárólag marha pozitív tulajdonságokkal illeti magát, ami nem az egészséges énképről árulkodik

2018. jan. 26. 21:06
 9/12 anonim ***** válasza:

utálok visszakérdezni de most akkor

" aki ha bármi is történik képes biztatni, és szívet önteni beléd."?

vagy

"nem tudtam osztozni a fájdalmukban"?

2018. jan. 26. 21:18
 10/12 A kérdező kommentje:

9-

nem látta rajtam, hogy zavarna/bántana az ő fájdalma. mintha nem lenne bennem semmi empátia

2018. jan. 26. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!