Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Mi a véleményetek egy ilyen férfiról?
Egy férfi aki ha bármi is történik képes biztatni, és szívet önteni beléd.
Aki a végletekig pozitív.
Akivel ha bármi történik nem kudarcként éli meg, hanem próbál tanulni belőle.
Aki sosem emeli fel a hangját, higgadtan és kimérten reagál.
Aki nem ragaszkodik, és elengedi a múltat. (Ebből fakadóan soha nem látod szomorúnak.)
Nem túl "steril" az ilyen pasi? Esetleg nem látszik -tévesen- egoistának/nagyképűnek?
1. Tetszene.
2. nem tetszene és nem is túl életszerű. Szeretem, ha látja, ha szar a helyzet, nem kell mindenben jót keresni, azt kell megtalálni, hogy kell megoldani a helyzetet.
3. Ezt sem tartom életszerűnek. A kudarc mindekit megvisel, persze, h próbálsz tanulni belőle, de akkor sem esik jól a kudarc, és azt is kezelni kell.
4. Lehet jó is, rossz is. Ha pl konfliktus szituációban nem lehet veled beszélni, mert te éppen a kimértet játszod, akkor nem jó. Ha ettől függetlenül, hogy higgadtan reagálsz, de lehet veled normálisan beszélni, érvelni, akkor jó.
5. Ez szerintem jó tulajdonság, bár nem tudom, h létezik-e ilyen ember, akinek soha, semmi nem jut eszébe a múltból (legyen az jó v rossz dolog).
Mert már két barátnőmtől kaptam meg: "olyan vagy mint egy kicse*szett szikla"
A fájdalmukban nem tudtam osztozni, legalábbis látszólag nem.. és az egyikük azt mondta, hogy miért kezelem idegenként? Ez pedig akkor megütötte a fülem. Talán van benne valami?!
Ennek apropóján írtam ki a kérdést, semmi több nem volt benne. :)
3-as
Az általad írt kettes pontot úgy értettem, hogy alapvetően reálisan látom a helyzetet, de a biztos kudarc ellenében is tudok pozitívan a dolgok elébe állni. És nem áltatásra gondolok, nem hitegetem magam/mást sem a "lehetetlen létezik" mesében.
A negyedik pontban pedig a második verzió a valós.
5-ös! Miért gondolod így? Kérlek fejtsd ki!
"szívet önteni beléd." - lelket, nem szívet.
Egyébként számomra kicsit idegesítők a "hurrá-optimista" emberek. Nem vagyok pesszimista, sőt, de nem valami álomvilágban élek. :-) Ez a másik véglet.
Az a véleményem róla, hogy piszok rossz az önismerete.
Gyakorlatilag kizárólag marha pozitív tulajdonságokkal illeti magát, ami nem az egészséges énképről árulkodik
utálok visszakérdezni de most akkor
" aki ha bármi is történik képes biztatni, és szívet önteni beléd."?
vagy
"nem tudtam osztozni a fájdalmukban"?
9-
nem látta rajtam, hogy zavarna/bántana az ő fájdalma. mintha nem lenne bennem semmi empátia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!