Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek tetszenek az ilyen nők?
Vajon mennyi pénzben lehet ilyen külsőt fenntartani?
Akinek ilyen barátnője van/ilyen nő, mennyit költ/költesz magadra?
Ha a plasztikát kihagyjuk, mennyi nagy vonalakban egy ilyen külső fenntartása havonta?
Fodrász, póthaj, smink, edzés, ruhák....
A többségnek bejönnek.
Havi 40 kb a kajájuk, nem kell sok nekik, keveset esznek, ha főznek. Én is hasonló súlyban vagyok, 25 a kajám, mondjuk én nem vagyok finnyás.
Szerintem nem feltétlen műhajuk van, ha mázlisták egyenes hajjal, akkor nem kerül semmibe, félévente fodrász azt jólvan. Persze, ha festik a hajukat, az havonta 10-15 ezer pénz.
Ők a bőrükkel is ügyesen születtek szerintem, bár ez a téma most pont érint.
Egy fiatalító lézeres kezelés(lehámlasztják a felső elhalt réteget) elég kb fél évre, egy botox dettó. Félévente 150 ezer.
A sminket egyszer kell megvenni, az ysl alapozó 15 ezer, szerintem 100ból kijön az egész készlet jó fél évre.
Szemöldöktetkó 30 ezer egy évre, szemhéjtetkó már van 20 ezerért is középkategóriásan. Szájsatírtetkó rendes kb 50. Ezeket évente, kétevente frissíteni kell, mert kopik.
Szoli havonta 5000.
Ruhák a csillagos égig terjednek, szerintem ezt ne számoljuk.
Lézeres szőrtelenítést egyszer letudod teljes testre félmilla kb.
Szilikoncickó 800 egy életre(vagy jó 10-15 évre), orrplasztika 400 egy életre. Szájfeltöltés kb 30 félévente hialuronsavval.
Körmös 3 hetente max 5000.
Igazából nem sok ez a pénz, a lányok sem extrák.
nincs kedvem összeadogatna és leosztani, hogy kijöjjön a havi bekerülésük, de szerintem plasztikai kezelések nélkül, havi 100 alatt van a körmösük, kajájuk, fodrászuk, és sminkkészletfeltöltésük, kondibérletük.
Inkább az idő rengeteg, amit erre az alakra szánnak, de ha utánagondolsz, az se vészes.
Aki felhízlalja magát, majd lefogyna, az sokkal több időt, energiát és pénzt áldoz, mint az, aki csak szintentartja a testét.
Szintentartani nagyon egyszerű és olcsó. Még a bűnözés is belefér néha, mert egy 20 dekás hamburger lenyomása hetente könnyen elégethető zsírmennyiség. Aki meg fogy, az nem azt a pár deka zsírt akarja leadni, hanem több kilót.
Szerintem ezek a lányok olcsón kijöttek. A legtöbben tiniként vékonyak voltak, aztán megtartották csak az alakjukat és kicsit fejlesztették azt.
Egyébként nekem csak a természetellenes dolgok nem tetszenek, mint a pirítós bőrszín meg a csúnyán feltöltött száj. Az egyenorr sem a kedvencem.
Más nők megjelenése sokkal többe kerül, csak rajtuk profik dolgoznak, ezért fel sem merül benned, hogy teljesen mű a testük, és százezrekbe kerülnek havonta.
Tetszenek, ahogy tetszik egy hétköznapibb lány is. Ha megfog az illető, akkor megfog.
Pénzt terén nem olyan vészes a dolog, mint amennyire tűnik. Az alkat edzés, kaja és genetika kérdése. A haj nem feltétlenül póthajt, lehet hajbalzsam és hasonlók. A smink sem vészes és kérdés, hogy minden nap használja e a lány. A ruhák sem feltétlenül drágák.
#6: Pl. mindenhol vannak olyan pasik, akik nem szeretik a sminket? Ezt úgy tudod róluk kideríteni, ha nem 5 méterről böködöd őket bottal, hanem odamész és beszélgetsz velük :D Nekem pl. tetszik a sminkek egy része és megdicsérem azt, aki jól csinálja, DE ettől függetlenül a hétköznapi életben nem bírnám elviselni, ha folyamatosan úgy látnám a barátnőmet. Sőt, ha azt mondja, hogy soha nem sminkel, az is bejön.
"A haj nem feltétlenül póthajt, lehet hajbalzsam és hasonlók."
Imádom a férfiak naivitását. Lehet HAJBALZSAM!!!!
Tudom nem leszek népszerű, de hiába "szép" egy nő, attól a belső értékei lehetnek olyanok is, hogy menekülsz tőle. :)
'Szal csak külsőségek alapján nem tudok állást foglalni, ha adódna lehetőségem, hogy egy ilyen lánnyal beszélnék egyet komolyabban, akkor kiderülne, de én már úgy is öveg vagyok ehhez. (ezekhez a csajokhoz) :D
Ha fegyvert szorítanátok a homlokomhoz, hogy foglaljak állást, akkor legyen a hármas hölgy. Ő tetszik, most örültök? :P :D
39F
Futni ingyen jarok hajnalonta a termeszetbe,mint sokan masok. A cipom meg hordom kb egy evig. A box edzes havi 10 000. Igy sajat kormom van. :D Magamnak ki tudom festeni.
Mivel sportolok,igy soha nem jarok zsirleszivasra meg testfeszeito humbug hulyesegekre,amik meg vinnek a penzt.
Magamnak festem a hajam ket hetente. Sajat hajam van. A legtobb sportban,amit csinalni szoktam meg ,akadalyozna a sok kis muanyag darab,ami a fejborombe vajodik. ( Edzotarsaimon latom.) Illetve egeszseges etrenden elek. Miert ne nohetne magatol hosszura? Vagy legalabbis regen meg megadtak maguknak a nok az eselyt,h megnojjon a hajuk. Illetve erdemes komolyan elgondolkozni azoknak az egesz eletvitelukon,akiknek nem no meg hosszura a hajuk. ( Alkohol,dohanyzas,drogozas,gyogyszerek kapkodasa..)
Havi 4000 onbarnitora,6400 szolariumra.
Smink: magamnak csinalom kinai cuccokat veszek. Havi 10000 kb. vagy kevesebb.
A sminkre nem erdemes kolteni. Fontosabb,h mindig minimum egy uj iphonom legyen,ami olyan szep kepeket csinal,h feleslegesse valnak a sminkcuccok :D
Felnott dolgozo no vagyok,a kiadasaim magam fizetem. Soha nem engedtem,h eltartson ( a szuleimen kivul -gyerekkent) senki.
En ugy erzem nincs koze a kiadasaimhoz az aktualis paromnak,mivel nem erintik anyagilag.
N/34
Tetszenek nekik.
Am a legnagyobb kiadás, ami itt felmerül, az a munkából való kiesés. Olyan nincs, hogy vki lehúz 8 órát a munkahelyen (+ számoljunk rá 2-t, amíg reggel elkészül, odaér, este hazajön) aztán van ideje és energiája házimunkát végezni, edzeni, szőrteleníteni, barnítani, körmöt festegetni, kialudni magát stb. Napi max 6 óra munka mellett még belefér, többnél biztos nem. Ha jól fizető állásod van, szupi, ha nem, sajnos képbe kell jönnie egy sugardaddynek.
Pont arra érdemes költeni, amit az arcodra kensz. Lehet rinocéroszbőröd van, vagy máshogy fog kiütni a dolog, de a sok kínai és gyakran lejárt holmi sokkal károsabb, mint a szoli.
Én pl kipattogzok a vacak sminktől, a szempillaspiráltól pedig begyullad a szemem. De ez még hagyján, a legtöbb olcsó sminkről rikít, hogy olcsó. Pusztán a színei és az állaga miatt, nem a doboza miatt.
Legalább alapozóra költenél.
Nekem pl nincs ájfonom, mert nem fotózom magam, sminkből is kevés, de minőségi darabom van.
Viszont az archámlasztás utáni egy hónapban nem rakok fel alapozót, olyan gyönyörű a bőröm. Pusztán azért, mert eltűnik róla egy csomó elhalt hámsejt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!