Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, amikor azt mondjátok, a telt nők tetszenek, mire gondoltok?
Szerintem a többség az úgymond "curvy" vagy "thick" (magyar megfelelőjét nem tudom) alkatra gondol, esetleg "chubby", de nagyon kevés az olyan aki a valódi "BBW", olyan pedig szinte egyáltalán nincs aki az "SSBBW" kategóriákra gondol (habár vannak kövérség-fétis és etetés-fétisben szenvedő férfiak), habár ez utóbbi inkább amerikában gyakori, itthon annyira nem gyakoriak a 150 kg feletti nők (illetve nincs meghatározó fekete kisebbség, náluk gyakoribb a dolog valamivel, illetve a fekete férfiak szeretik a nagyon-nagyon kövér nőket, habár ott már az ő farkuk is kisujj erőségű a 200 kg körüli nő számára).
Nehéz érzékeltetni az alkatokat és ráadásul mindenki máshogy ítél, amerikában parázs viták voltak egyes nőkről, hogy akkor ő most kövér, telt vagy csak formás-e...
Nekem ilyen alkatom van nagyobb mellekkel. A legtöbb férfi ezt már zsírdisznónak nevezi, de az eddigi párjaim, köztük a jelenlegi is szimplán teltnek hív és imádja az idomaimat. [link]
Amit te linkeltél, szerintem az a nő nagyon szexi, pont jó úgy, ahogy van.
Igen, ezek a megfelelően telt nők, akik teltek ott ahol kell, és ott nem, ahol az kell. Ezek a tökéletes alakú nők. A teltsége inkább enyhén, de még nem vészesen elhízottakra mondják.
A linkelt nőkre a homoszexuális férfi divatdiktátorok szokták mondani hogy teltek, hiszen az ő szerintük tetszetős fiús csontváznőkhöz képest tényleg teltebbek.
Ez nem kövérség még.
De ez tényleg olyan amire sokan azt mondják. Ami meglepő volt, hogy amerikában vannak akik még Mal Malloyt is lekövérezték... Atyavilág.
"ott már az ő farkuk is kisujj erőségű a 200 kg körüli nő számára"
Ekkorra hülyeséget is rég olvastam... :)
Semmi összefüggés nincs a nők súlya ès a hüvelyük hossza között. Nem, a kövér nők nem is tágabbak és nem is szűkebbek mint az átlagos testalkatú nők.
De én nem is erre gondoltam, hanem arra, hogy nem biztos, hogy elég közel tud lenni...
Liptai Klaudia, Borbás Marcsi.
Csinosan teltek, hatalmas kisugárzással. Igazi NŐ-k.
3-as
Ez az alkat nagyon is nőies, nem véletlenül volt évszázadokon keresztül a nőideál. Ha van hozzá egy hasonlóan aranyos pofikád is akkor kívülről tökéletes.
Ha még házias és rendszerető is vagy akkor te egy igazi nőideál vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!