Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a távkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a távkapcsolatról?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 01:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Nálunk a bizalom sosem volt kérdéses. Gyakorlatilag jobban bízom benne mint saját magamban...de szó szerint. (nem mintha magamban nem bíznék, szimbolikusan értendő) És ő is így van ezzel. Sosem gondolkodom azon, hogy vajon mit hol merre csinál? Nincs semmi okom kételkedni benne...

Sokat beszélgetük, naponta többször messengeren, telefonon. Bármi eszembe jut mindig felhívom elmondom neki, még akkor is, ha csak egy viccről, ha egy beszólásról, bármiről van szó...ha szomorú vagyok felhívom, hogy szóljon két szót hozzám, előfordul, hogy ő megy sétálni és felhív, hogy "kísérjem el":)

Ezenkívül megpróbálunk nem veszekedni messengeren telefonon...ha előfordul mégis akkor lenyugszunk, majd nyugodtan megbeszéljük a dolgokat...

Én két fiúval lakom plusz egy lánnyal ő meg egy sráccal és egy lánnyal lakik, ebből sem volt soha problémánk. Soha nem csalnám meg és ő ezt nagyon jól tudja.

Ha megakarnám csalni szakítanék vele...ennyi. Ezt tisztáztuk már az elején. Ő is így gondolja.

Minden a jellem kérdése...

Én azt mondom minden alapja a kommunikáció...és a türelem:) Ezekre lehet szerelmet és ami még több szeretetet építeni.

Nekem ez a véleményem

20-L

2010. jún. 6. 13:15
 12/13 A kérdező kommentje:
Értem. Szerintem ez igy elég korrekt. Nem volt még távkapcsolatom, de most alakul ki valami talán és kiváncsi voltam a véleményekre. :) egyébként mióta is vagytok együtt? bocsi nem vettem észre, hogy irtad e vagy sem. 20/L
2010. jún. 6. 14:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia:) mi 3 éve vagyunk együtt...a távkapcsolat előtt 2 évet voltunk "mindennapos" kapcsolatban...a párom tervezi az eljegyzést most már, szóval én nagyon bízom:)

Szerintem kapcsolat elején nehezebb kialakítani, de ha tisztáztok mindent szerintem nem lehetetlen hogy valami igazán jó süljön ki belőle...

Persze vannak ellenpéldák is, sajnos:-S

2010. jún. 6. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!