Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire sértődékenyek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire sértődékenyek a férfiak?

Figyelt kérdés

Nőket kérdeznék.

(10-es skálán)

2018. jan. 24. 14:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jó hát nekem meg kevés az önbizalmam és nem is nehéz megsérteni.

A barátom olyan átlagosan sértődékeny. Nem hisztizik mindenen, de be tud durcizni...

2018. jan. 24. 18:00
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

#10, mert esetedben valoszinüleg azt is hizelgönek tartod, ha valaki egyaltalan megemlit. Ha magadat semmire tartod es ezt mas is igy latja, nem fogsz ezen megsertödni.

Megsertödni az szokott, aki nem birja elviselni, ha egy rola alkotott kep vagy velemeny negativan elter a sajat magarol alkotott kepröl es ezen sem nevetni nem kepes sem pedig egyszerüen hagyni leperegni.

Lehet persze aranyosnak tartani, ha egy ferfi bedurcizik (talan azon is besertödik), de akkor is gyengesegre es kiegyensulyozatlasagrol tanuskodik. Arra pedig ne kelljen mar kiterni, ha valaki jatekbol teszi, az teljesen mas.

2018. jan. 24. 18:14
 13/13 anonim ***** válasza:
nem csak olyanon sértődik meg az ember, amit rá mondanak, hogy ő ilyen meg olyan. sok hétköznapi eset van, hogy mondjuk a barát nem akarja kikísérni a barátnőt a vasútállomásra, mert mondjuk kint hideg van vagy mit tudom én, ezért a barátnő megsértődik, azt hiszi nem szereti a másik, mert a hideg ellenére is ki kellene kísérnie. ebben az esetben, és nagyon sok másban, mert a sértődések alapvetően ilyen piti dolgokon mennek, semmi köze nincs ahhoz a dolognak, hogy ki mit gondol magáról.
2018. jan. 24. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!