Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingli lányok, ha lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli lányok, ha lenne valaki aki gáláns, jóképü és tetszene is nektek belemennétek vele egy sugar daddy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 11:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
47%

IT diplomasunk nem tevesztette el a kerdest?

Baratnöm valoban bölcsesz, sosem szorult anyagi tamogatasra (meg szüleitöl sem) es akkoriban volt annyi a fizetese Magyarorszagon, amikor összejöttünk es en meg tanultam es alkalmi melokbol tartottam fenn magam.

Nem a szakmamban helyezkedtem el, vallalkozo lettem, de ala tudom tamasztani az allitasodat. En is kb. annyit fizettem az IT-seknek. Akik nagyon is normalis, kiegyensulyozott sracok! Kerem az olvasokat, hogy ök se 1-2 valaszolo alapjan altalanositsanak. Ez itt nem verseny es en sem tartozok messziröl sem a toplistahoz, de azt hiszem, csak abbol, amit evente Magyarorszagon adomanyozok egy par sugar-babynek tudnam allni a költsegeit, beleertve pesti lakasok berleti dijat. De ez nem tartozik ide, mert tisztaban vagyok azzal, hogy ezt leginkabb a szerencsemnek köszönhetem. Ezert nem igazan vagyok ra büszke (persze örülök neki, de inkabb halas vagyok) es nem azert irom, hogy összemerjem magam az IT-ssel. Csak azt, hogy ettöl ö sem fog többre tartani, ahogyan öt sem azert, mert normalisan megjutalmazzak munkajat (amiröl öszinten kivanom, hogy jobb, mint az a szemelyiseg, amit az irasai alapjan mutat).

2018. jan. 24. 14:42
 22/29 anonim ***** válasza:
94%

#6 a vajas kifli jobb :)

Kérdező! A válaszolók, pedig válaszoltak. Mégis mi a phaszt képzeltél, mi fog történni, ha felteszel egy kérdést?

2018. jan. 27. 21:58
 23/29 A kérdező kommentje:
Inkább kihagynám
2018. febr. 4. 16:49
 24/29 anonim ***** válasza:
57%
Akkor is, ha nem jóképű, és nem tetszik. Persze a többség tagadja, de a többség gondolkodás nélkül belemenne ha jönne a lehetőség :)
2018. febr. 4. 17:06
 25/29 anonim ***** válasza:
Lefeküdnék vele de nem fogadnék el pénzt. Szóval akár szex akár komoly kapcsolatba is bele mennék de abba nem hogy valaki nekem ezért fizessen.
2018. máj. 1. 19:09
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem a testemből élek. Vagy kölcsönös szexkapcsolat, mert másra nincs erőnk időnk phaszsagok, vagy kapcsolat.

Az, hogy azt hiszi pénzzel szexet zsarolhat, azt benézte.

2018. máj. 1. 20:17
 27/29 anonim ***** válasza:
Persze. Siman. En is valami ilyesmit keresek. Marmint nem feltetlen penzert sot. Csak egyszeruen az idosebbek jonnek be es szivesen elfogadnel egy par evvel idosebb kavaro tarsat "sugar daddyt". Amugy 16vagyok es ilyen max.2: evesre gondolok
2018. szept. 15. 18:34
 28/29 anonim ***** válasza:
*26
2018. szept. 15. 18:35
 29/29 anonim válasza:
Persze
2019. máj. 13. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!