Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok, ha lenne valaki aki gáláns, jóképü és tetszene is nektek belemennétek vele egy sugar daddy kapcsolatba?
Csak kivancsisagbol, kedves kerdezö: Magadat galansnak es jokepünek tartod?
Igy probalsz ismerkedni vagy anyagi körülmenyeidre szeretned fogni, amiert nem epekednek utanad a nök?
Inkabb elmelkedj el azon egy kicsit, hogy mire vagyik egy nö es te mit is nyujthatnal te egy nönek? Persz, van nö, akinek a penz, az izom es a sekelyseg is jo. Ahogyan akad pasi is, aki ilyen nöre vagyik. De ez nem a többseg! Ha pedig neked ez az elkepzelesed es szeretnel ilyen nöt, akkor ezeket mar mind elerted, csak megsem ostromolnak a nök? Vagy rajöttel, hogy keves vagy ehhez, es inkabb önszantadbol hataroztad el, hogy marpedig te kiközösited a nöket, mert ugyis csak ugyanazt akarja mind?
Érdekes vélemények vannak, holott a puncs meg tele van optimális, luxus és kiemelt k.urvákkal....
Ha ki is tudom fizetni, a gyomrom felfordulna ha a cumi után tartaná a markát....
Huha! Ugy tünik, nagyon haszontalanok a valaszaim. Sajnalom, hogy nem tudtam erthetö szavakba foglalni velemenyemet es ezert termeszetesen büntetest erdemlek.
Ettöl rögtön magamba szallok es radöbbenek, hogy tenylegesen kivetel nelkül anyagias prostitualt minden nö es csak gyülöletre meltoak. A következö lepes az, hogy inkabb fedjek el magukat, különben ugyis csak ribizliskednenek? Ha pedig kihagnak,
megkövezik öket? (Szarkazmus vege, ha valaki nem ertene)
Aki igy gondolkodik, tenyleg jobb, ha a maganyt valasztja. Az ilyen meg sugardaddynek sem jo (ketlem azt is, hogy ennyi ertelemmel lenne annyi szerencseje, hogy megtehetne). Meg a hivatasos szolgaltatokat is tudom sajnalni, ha ilyen emberekkel talalkoznak, de vegül is, gondolom, ez teszi ki a vendegkör jelentös reszet...
Micsoda?? 20-25 ev kozotti helyes es kigyurt sportolo srac hogy tsmogatna mar anyagilag ?? Ndkem az a lenyeg,h jol nezzen ki.
Mivel eltartom magam es ragaszkodom az anyagi fuggetlensegemhez, meg a masik jo kulsejehez ,ezert nem tudna labdaba rugni egy a kerdesben emlitett bacsi :D
Altalaban a gusztustalan pasasok szoktak ilyen elkeseredett dolgokba belemenni. :D
Jól van akkor tanuljatok magyar nyelv és irodalmat az ELTE-n, abban van a jövő ;) És nyugtassátok magatokat, hogy a világ ranglistán hanyadik helyen álltok, akkor is amikor ajánlanak neked 120 ezer forintos kezdő fizetést Budapesten, ahol már egy garzon lakás bérleti díja is annyi.
Én megelégszem a ranglista alsó helyén szereplő IT diplomámmal, és a félévente növekvő, jelenleg nettó 670 ezer forintos fizetésemmel :(
Csak 1random kérdes volt,kivancsi voltam a valaszaitokra,de nem csalódtam bennetek!Ennyi
Sose mennek bele ilyen kapcsolatba,de mivel a puncs.hu valóban létezik és tele van ilyen lányokkal....
Ez az oldal meg ugye pont ezért van,hogy kérdezzek és kapjak válaszokat!Senkit se pontoztam le a valaszok önmagukért beszélnek,a gazdag többdiplomas Supergirlnek meg azt üzenném hogy egyedül fog megöregedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!