Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi baj a normál alkattal?
Csak mert sokaknak manapság inkább a már már extrém vékonyság tetszik, de nem mindenki tud extrém alacsony súlyt tartani.
A kolléganőm kb 178cm és nincs 50kg.
Ilyen alakja van:
Normálisan étkezik, nem fogyózik, ilyen alkat.
Sokan azonban nem tudnak egészségkárosodás nélkül ilyen alacsony súlyt tartani.
A normál alkat alatt az ilyesmit értem:
Tehát már nem vékony, de még azért nem is duci.
Akit az utolsó linkelt az a rommá koplalt állapot.
Vékony lehet úgy is az ember ha izmos és nem egy aszalvány és nem a bodybuilderekre gondolok itt.
Nézzetek meg egy futónőt. Szerintem szépek áramvonalasok. Túl sok itt a véglet.
Aztán vannak akik genetikailag ilyen vékonycsontozatuak anorexia nélkül.
Szóval van itt bőven verzió.
Kérdező egy biztos te nem írtad volna ki ezt a kérdést ha elégedett lennél magaddal.
Ha te úgy ítéled meg hogy enyhén husi vagy a normál szélső határa akkor mozogj valamit és formálódhatsz.
A csipő adottság a melméret adottság ezeken is lehet változtatni a saját keretein belül.
Szerintem sok nő el van hízva manapság mert nem mozognak eleget mert nincs rá idő vagy igény, plusz a táplálkozás is olyan amilyen sok esetben.
Minden elhatározás kérdése.
Ha elégedett lennél magaddal akkor nem örlődnél.
Légy magadhoz őszinte és tegyél azért hogy vékonyabb legyél ezek az önigazolós kérdések ezen a problémán nem változtatnak.
Ha most tömegesen írnák a férfiak itt hogy az első két kép kóró csontváz és a "normál" a vonzó a nyerő téged az sem győzne meg.
Vagy azt sejtem hogy egy vagy két adott féfi az ismerettségi körödben esetleg kiszemelt akiről sejted hogy a vékonyabb nők az ideái.
Alkatot még a csontozat és a magasság is jelentősen befolyásol amúgy.
50kg-san se voltam vékony, pedig 170cm magas vagyok.
Szóval nekem az igazi filigrán, madárcsontú alkat elérhetetlen. Pedig akkor már orvos mondta, hogy veszélyeztetem az egészségem.
Szerintem normál/átlag alakom van jelenleg, itt mégis mindig megkapom, hogy duci, holott én nem látom magam annak.
Nézd az orvosok sem minden tudók.
Én azt mondom találd meg az arany középutat aközött ahogy ki szeretnél nézni és akozott ahogy jól érzed magad.
Amúgy ha izmosabb vagy súlyra még meg lehetsz de optikailag vékonybnak tünsz avagy ha nem is akkor is egy egészséges állapot.
Kicsit elhízott a társadalom a jólétben akik rendszeresen mozognak előbb utóbb az alakjukon megátszik.
Szerintem a te alakod amúgy nagyjából rendben lehet de ha vékonyabra vágysz lehetsz te még 50 kg-s és nem betegen.
A csapból is az folyik mi hízlal tehát az étkezéssel és a mozgással hamar szintre tudod magad hozni.
Férfit találsz minden verzióra még + 10 kg-al többel is mint most vagy, itt arról van szó hogy vagy te akarsz vékonyabb lenni és örlődsz vagy arról hogy olyan férfi vagy férfiak tetszenek akik a modell vagy fitness alkaért vannak oda inkább de az is lehet hogy mind a kettő igaz.
Arányos vagyok (homokóra), de az sajnos nem sokat segít.
Am 50kg-san már nem volt menstruációm, és gyakran elájultam, ezért mondta az orvos, hogy egészségre veszélyes a súlyom.
Az persze hogy nem jó.
De az sem mindegy hogy érted el az 50-et.
ezért is mondják a trénerek hogy éhezéssel meg hiányos étkezéssel kár próbálkozni.
ezzel csak azt akarom mondani hogy lehetsz szerintem te 50pár kilósan is egészséges ha ez fokozatosan van elérve és sportolsz.
Sok fehérje "jó szénhidrát" kevés cukor
A édes száju vagy egyél eritritolt 0,2 kalória van por és kristálycukor formájában sőt csokik édeségek is persze áruk az van.
Én 167 cm vagyok, 54 kg és most így jól érzem magam a bőrömben. Szerintem teljesen mindegy, hogy ki mit mond, meg kell találnod azt a súlyt, amiben jól érzed magad. Tökéletes soha nem leszel és sokan megmondják majd a véleményüket, de tényleg ne foglalkozz vele. Szerintem biztos nagyon szép vagy, főleg ha homokóra alakod van. Egy kis edzés tényleg jót tehet, főleg a közérzetednek. Amúgy koncentrálj arra, amit szeretsz magadban!
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!