Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez leszarásnak számit vagy ez még a normál kategória?
Tudom, hogy a pasiknak kell teret adni, meg sokan nem igénylik ezt a 0-24be beszélgessünk dolgot. Mi az a pont amikor jogos, hogy azt érzem, hogy a pasim leszar?(Kapcsolat elején) minden reggel ír és úgy egésznap van kommunikáció, de van, hogy órákig nem beszélgetünk. Meg nem olyan érdeklődő, hogy mit csinálok épp meg ilyenek.
Mi az a pont amikor már jogosan érzem azt, hogy nem foglalkoznak velem?
Megállt bennem az ütő amikor azt írtad hogy van hogy órákig nem beszélgettek. Ezt nem mondhatod komolyan, ennyire nem lehet kegyetlen lelketlen és érdektelen a pasid.
Nálam 1 óra 03 perc a határ a szakításhoz.
De most komolyan .... én megőrülnék ha állandóan kapcsolatban kellene lennem. Megölöd vele a szerelmet és a kapcsolatot.
Bocs, hogy nőként válaszolok, de nem csak a pasiknak kell teret adni, ezt azért kikérem magamnak :D
Én például képtelen vagyok (és nem is lennék hajlandó) egész nap chatelgetni, sőt, mindennapi kommunikációra sincs szükségem, akkor kezdeném el gondolni, hogy leszar, ha napokig nem ír/nem válaszol. Egyébként ha nem találkozunk, akkor 2-3 naponta pár üzenet és heti egy 1-2 órás Skype bőven elég.
Volt olyan exem, aki egész nap írkált, hívogatott, állandóan beszélni akart, igazi ragacs volt, ő fióként kiakadt, ha pár óráig nem válaszoltam.. Nem tudtunk kompromisszumot kötni, engem megfojtott a piócaságával, neki nem felelt meg, hogy nem 0-24ben körülötte forog az életem, ezért is lett ex.
Szóval csak mondom, egyéni igényszinttől függ, nem az illető nemétől.
Én nőként rosszul lennénk, ha számonkérnék, hogy órákig nem beszéltünk.
Komolyan, nektek semmi dolgotok egésznap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!