Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 173 cm,55 kg. Szerintetek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

173 cm,55 kg. Szerintetek ez a normál kategória vagy már vékony/sovány?

Figyelt kérdés

173 cm és 55 kg körül vagyok. A környezetemben vegyesek a vélemények van, aki azt mondja, hogy pont jó vagyok van aki azt, hogy ez már túl vékony.Alapból sohasem fogyóztam,magamtól fogytam le.

Szerintetek?

2014. dec. 17. 17:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Majdnem vékonyka is. Tökéletes.
2014. dec. 17. 17:19
 2/15 anonim ***** válasza:
szerintem mutass magadról képet és kiderül minden
 3/15 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem megírni, hogy azért ebbe a témába raktam, mert a barátom szerint már túl vékony és hogy híznom kéne.
 4/15 anonim ***** válasza:
Lányként bőven oké, fiúként se rossz, de, ha az utóbbi vagy egyél többet.
2014. dec. 17. 17:21
 5/15 anonim ***** válasza:
Nézz egy testtömeg indexet, az megmondja. Onnantól fogva felesleges bármilyen szócséplés. :)
2014. dec. 17. 17:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Ja, most nézem, hogy lány vagy, úgy látszik szürkületben nem látok.
2014. dec. 17. 17:22
 7/15 anonim ***** válasza:
A kalkulátor szerint tényleg soványnak számítasz már. Egyél kicsit többet.
2014. dec. 17. 17:23
 8/15 anonim ***** válasza:
Ez már túl vékony, ismerősöm is kb ennyi és mindenki szerint közel anorexiás, nagyon csúnya szerencsétlen, egy deka izom nincs rajta, csak csont és bőr. Plusz tíz kilóval egészségesebben néznél ki (és úgy se lennél még dundi se), és a szervezeted is jobban érezné magad, de a te dolgod, ahogy jobban érzed magad. Én a helyedben izomnövelésre mennék rá:)
2014. dec. 17. 17:25
 9/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem 55 kg vagyok hanem mondjuk 57 vagy 58 csak kb.értéket mondtam. Azért nem csont és bőr vagyok még szerencsére addig nem jutottam el.Csak mások kb. fél évi fogyókúrával jutnak el ilyen szintre én meg magamtól fogytam le ennyire. És ilyen vagyok már több mint 1 éve.Csak ha meg felszedek mondjuk 5 kg-ot akkor meg félek,hogy már nem fogok úgy tetszeni a barátomnak.Lehet, hogy azt mondta, hogy híznom kéne 1 picit (bár mondta hogy így is tetszem neki), de a férfiak már csak olyanok ha mondjuk pár kilóval nehezebb leszek meg megjegyzi.
2014. dec. 17. 17:30
 10/15 anonim ***** válasza:
mint írtam küldj egy képet és megmondom :)
2014. dec. 17. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!