Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez leszarásnak számit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez leszarásnak számit vagy ez még a normál kategória?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a pasiknak kell teret adni, meg sokan nem igénylik ezt a 0-24be beszélgessünk dolgot. Mi az a pont amikor jogos, hogy azt érzem, hogy a pasim leszar?(Kapcsolat elején) minden reggel ír és úgy egésznap van kommunikáció, de van, hogy órákig nem beszélgetünk. Meg nem olyan érdeklődő, hogy mit csinálok épp meg ilyenek.

Mi az a pont amikor már jogosan érzem azt, hogy nem foglalkoznak velem?

2017. okt. 11. 13:40
1 2
 11/19 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nagyon nem gondolkozol egészségesen a kapcsolatokról.

Tedd fel magadnak légyszi a kérdést: azért akarod, hogy minden órában írjon, mert őszintén szereted, vagy mert képtelen vagy a figyelme nélkül jól érezni magad?

Ha az utóbbi, akkor nem való neked kapcsolat.

2017. okt. 11. 14:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fránya internet...
2017. okt. 11. 14:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Kb 2-3 hét után elegem lenne belőled és szakítanék.

Mindennap beszélünk mi is, de nem egész nap, hanem jellemzően este, mert érdekel, hogy hogy van, hogy telt a napja, aztán majd találkozunk személyesen úgy is.

2017. okt. 11. 15:20
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

Te tökre beteg vagy és a palikád is...beteg kockák.

El kellene kezdeni dolgozni mind a kettőtöknek farvakarás helyett és reggel puszi-szia, utána kuss végig és este újra puszi-szia, milyen napod volt és BESZÉLGETNI egymás arcába, nem pötyögni, így lenne miről mesélni és értelme egy kapcsolatnak.

Neked csak az kell, hogy pittyegjen a telefon...állítsd minden percre be az ébresztést...vajon 7 napot összezárva telefon nélkül kibírnátok egymással...kétlem az 1-et is...vegyél inkább egy tamagocsit a palid helyett...:D

2017. okt. 11. 15:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
B.szki, hány évesek vagytok? Ez nem a tini kategória. Normális ember tanul, dolgozik, él és nem egész nap a sz.r telefonját nyomkodja. Nem értem, hogy mi az isten a problémád, ha naponta beszéltek.
2017. okt. 11. 16:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod, hogy 1 azaz egy héten belül kirakjon, ne akarj vele minden órában vagy 2. órában beszélgetni. ha nekem ilyen barátnőm lett volna, nagyon hamar szakítottam volna. de ha a kérdésedre szeretnéd a választ: ez még a normál kategória, sőt, inkább részedről a túlzás.
2017. okt. 11. 16:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Sok is. Örülj, hogy ennyi is van, ha te elvárod! Engem még ez is frusztrálna 28 éves férfiként.
2017. okt. 11. 17:07
 18/19 anonim ***** válasza:
" van, hogy órákig nem beszélgetünk" Tragédia!!!! (agyamentéknél!!)
2017. okt. 11. 18:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem nincs is a telefonomon Messenger, sőt a faszbuk alkalmazást is töröltem (ez utóbbi nem volt egyszerű, mert ha kidobtam az ajtón, visszamászott az ablakon a kis sunyi), pedig nem a pattintott kőkorszakban születtem. Chatelni, meg közösségi hálózni kizárólag otthoni gépről szoktam, kizárt, hogy bármi olyan sürgős legyen, hogy folymatosan online kellene legyek, munkaügyben meg persze megtalálnak és a mailjeimet folyamatosan nézem. Oké van olyan alkalmazásom, ami betölti ezt a funkciót, a külföldön élő nővérem és két barátom adja ki a "listát", akikkel néha használom és még élek. Unokaöcsém 17 múlt és rendszeresen otthon hagyja a mobilját, feltöltős, az anyja most panaszolta, hogy elveszett az egyenlege, mert nem beszélte le 1 év alatt és 30 nap múlva a szám is elvész, így feltölti újra. Azonnali pszichiáteri kivizsgálást javasoltam, elvégre ez egy tinédzser és bír létezni a mobilja nélkül, biztosan nagy baj lehet. Visszateleportálnám a magadféle embereket teszem azt csak úgy 1992-ig, mikor úgy váltál el valakitől, hogy pénteken 6-kor a nyugatinál az óra alatt, kiváncsi lennék medddig bírnátok érfelvágás nélkül. Szép is a technika és egy csodálatos vívmány az internet, de nem azt a célt szolgálja, hogy kontroll/felügyelet és folymatos górcső, kontakt alatt tartsad vele az éppen aktuális pasit, avagy bárki mást a környezetedben.
2017. okt. 11. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!