Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel a világvége, Palvin Barbi az itteni férfiak szerint telt?!
Azt hittem, sokkot kapok, amikor egymás után többen is beírták, hogy Palvin Barbi a 175 centijével, 53kilójával meg a 34-es méretével "telt", meg plus size modell.
Uraim, ha ez a nő nektek telt:
akkor ki a normál/átlagos, vagy ne adj´ isten, vékony?
Szerintem (nő vagyok) valahol itt kezdődik a telt:
Egy 175cm, 75kg nő már telt. De hogy lehetne már 53kg-val bárki is (hacsak nem 140cm magas) telt?!
És akkor csodálkozunk, miért utálják magukat a fiatal lányok.
És kit érdekel az itteni férfiak véleménye?
Nem akarok leszólni mindenkit, de elég sok olyan férfi van itt, aki az életében nem volt még nővel, önbizalomhiányos, nem mer kezdeményezni stb. És akkor szidja a nőket, lecsúnyázza, ledagadtozza őket.
A másik meg,hogy aki szerint ő kövér, lehet 150 kilósan írja, a gép elől ezt.
Nem igen érdemes ezzel foglalkozni.
Ha személyesen,vagy legalább képpel ,névvel vállalja a véleményét valaki,akkor elfogadom.
Név és arc nélkül írogatni bármit lehet.
Nem ismerem személyesen, így nem tudom, hogy nèz ki perpillanat.
De nem hiszen, hogy a fekete bikinis kèp 1-2 èvesnél régebbi Lenne.
Én vagyok 170/60, nem ilyen az alakom azért, mint Barbiè (nincs értelme hasonlítgatni, teljesen màs a felépítèsem), de magamat is totàl àtlagosnak làtom, se vékony, se telt.
Ezèrt lepett meg a fenti àllítàs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!