Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony testalkat azért is ilyen borzalmasan értékes dolog a társkeresési érték szempontjából, mert rengeteget fiatalít?
Ismerek egy olyan csajt, aki az a tipikusan genetikailag kövér típus, ám ez nem jött ki rajta egészen 20 éves koráig. A szülei ilyen digi-dagi gombóc artúr típusú rondák, az anyja is ronda dagadt viszont hatalmas tőgyei vannak.
Nos a csajnak is hatalmas tőgyei vannak, viszont azon kívül karcsú volt mindenhol máshol ilyen 18 éves kora körül. Rendkívül magas értékei voltak, a hülye természete ellenére is minden férfit megigézett már a megjelenésével. Aztán hirtelen 2 év alatt előjött belőle a genetikája és pontosan úgy meghízott, olyan lett mint az anyja. Sokkal idősebbnek is néz ki. És így már egyáltalán nem úgy áll az értéke mint pár évvel ezelőtt. A jó pasiknak már egyáltalán nem kell, sőt még egy 46 éves kocsmai alkoholista is megjegyezte a háta mögött, hogy "én megmondtam, hogy olyan lesz mint az anyja" "2 éve még azt mondtam volna, hogy egy patront megér, de mostmár nem"
Sokan ugye azt mondják, hogy a nők értéke a fiatalság, és dobálóznak itt a számokkal, hogy hány éves koráig szalonképes még egy nő. De azzal nem számolnak, hogy az, hogy valaki mennyinek néz ki, az nem biztos hogy egyezik a valódi életkorával? Szerintetek melyik a kelendőbb, egy 30 éves vékony, csinos nő, aki kb. 20-nak néz ki, vagy egy 20 éves elhízott kövér nő, aki kinéz 30-nak is, mert olyan "asszonyos" lett a túlsúlytól?
#11: Gyk-n a női felhasználók többsége szerint, mindig az a csajtípus kell a férfiaknak, ami rájuk nem igaz. Egy telt nő szerint a vékonyak, egy vékony szerint meg azok, akiken van mit fogni :D
Az általam ismert, magukra adó telt nőknek volt már jó pár pasijuk. A két telt exem is elég könnyen talált új pasit és nem selejtes srácokat.
Attól még,hogy 150 cm vagy és 25 kiló,még nem leszel fiatalabbnak kinéző.
Ismerek olyan csajt aki elmondása szerint leaglábbis 100 kiló körül van,viszont ez rajta fura mód nem látszik meg.Viszont konkrétan kislányos az arca,meg a teste is olyan mint egy (kövér)kamaszlánynak,pedig 22 éves.
Szóval erről ennyit.
De a beesett,csontos arc valóban kislányos:Pfffffffffffffffffffffffff.
Atyaég, Palvin Barbi 175cm, 53kg mióta telt?! Mióta plus size modell?!
Elmentek nektek otthonról, vagy mi a franc?
Ez a lány mióta telt?!
Már értem, miért van állandó önbizalomhiánya a nők többségének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!