Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak, ez a testalkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, ez a testalkat már túl sovány?

Figyelt kérdés

Alapból ilyen testem van, nagyon vékony vagyok, pedig normálisan eszem. Régebben nem zavart, de mostanában egyre több helyen olvasom, hogy a pasik inkább a formásabb, teltebb nőkre buknak, és hogy mennyire undorító az "anorexiás" testalkat. Ruhában meg valahogy még soványabbnak tűnök. Egy normál testalkatú lányon jól áll egy farmer pólóval, rajtam csak lóg minden, még azt az alakomat is elrejti ami van, pedig xs-es ruhákat veszek. Van egy fiú barátom ő, is rendszerint beszól, hogy milyen kicsi a mellem és a fenekem(mondjuk csak poénból mondja szerintem nem is tudja, hogy mennyire megbánt vele). Ugyanakkor mikor egy magazinban meglát egy hozzám hasonló testű nőről képet, azt mondta, hogy milyen jó nő. Nem akartam mondani neki, hogy ruha nélkül én is kb. ugyanígy nézek ki, nekem mégis mindig azt mondja, hogy nem vagyok nőies. Most ez akkor jó, vagy nem? (Tudom mindenkinek más jön be. Normális keretek között. Ez még belefér a normálisba, vagy már undorítóan sovány?) 18l

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 14. 18:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
nekem ez nem jön be ..
2015. jan. 14. 18:22
 2/20 anonim ***** válasza:
Picit sovány, de attól függetlenül jó.
2015. jan. 14. 18:22
 3/20 CptTomato ***** válasza:
94%

Ez mindenkinél máshogy ítélődik meg...

Nekem pl ezek a lányok igencsak az alsó határ esetek....

Ha hosszútávon ilyen nővel kéne együtt lennem, tuti felhízlalnám őket 5-10kg-val. Még jó hogy jól tudok főzni :D

2015. jan. 14. 18:23
 4/20 anonim ***** válasza:

Talán még az első bejön, a többi viszont nekem nagyon soványnak már már anorexiásnak hat.

Nekem ez már pici cici és nem is igazán jön be, de ízlések és pofonok.

Egyébként én az ilyen barátot gyorsan leépíteném.

2015. jan. 14. 18:25
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat:) Engem nem nagyon lehet felhízlalni. Most is sokat eszem.
2015. jan. 14. 18:28
 6/20 anonim válasza:
én is ugyanígy vagyok, nem tudok hízni :( de nekem bejön ez az alkat 22/f
2015. jan. 14. 18:30
 7/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs vele semmi gond. Egyedül a 3. képen lévő lány nem tetszik, de az inkább az öltözködés miatt. Ha a feje nem látszana azt hinném fiú. Nekem ugyanúgy bejön ez az alak, mint a teltebb formák.
2015. jan. 14. 18:38
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi baj ezzel az alkattal.
2015. jan. 14. 18:38
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj sokat sportolni, egy vékony, izmos test gyönyörű, amúgy meg egy csomó pasinak nem a nagy mellek számítanak izgatónak, hanem a kerek fenék.
2015. jan. 14. 18:39
 10/20 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel gond, jó én is a formás csajokra bukom, de bejönnek a vékony lányok is.

A barátod meg egy barom, viccel viccel, de nem igaz nem látja rajtad, hogy ezzel megsért.

Csajom lennél, jönnél velem kondizni és bombanőt faragnék belőlled, ha nem érzed magad jól a bőrödben ;)

Am is az ilyen csajokat csak úgy "dobálgatni" lehet szex közben :D (jól értelemben értem persze)

18f

2015. jan. 14. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!