Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ez a testalkat már túl sovány?
Alapból ilyen testem van, nagyon vékony vagyok, pedig normálisan eszem. Régebben nem zavart, de mostanában egyre több helyen olvasom, hogy a pasik inkább a formásabb, teltebb nőkre buknak, és hogy mennyire undorító az "anorexiás" testalkat. Ruhában meg valahogy még soványabbnak tűnök. Egy normál testalkatú lányon jól áll egy farmer pólóval, rajtam csak lóg minden, még azt az alakomat is elrejti ami van, pedig xs-es ruhákat veszek. Van egy fiú barátom ő, is rendszerint beszól, hogy milyen kicsi a mellem és a fenekem(mondjuk csak poénból mondja szerintem nem is tudja, hogy mennyire megbánt vele). Ugyanakkor mikor egy magazinban meglát egy hozzám hasonló testű nőről képet, azt mondta, hogy milyen jó nő. Nem akartam mondani neki, hogy ruha nélkül én is kb. ugyanígy nézek ki, nekem mégis mindig azt mondja, hogy nem vagyok nőies. Most ez akkor jó, vagy nem? (Tudom mindenkinek más jön be. Normális keretek között. Ez még belefér a normálisba, vagy már undorítóan sovány?) 18l
Hasonló testalkatom volt sokáig, csak én még alacsony is vagyok (151cm). Én nem éreztem így jól magam, de hiába volt a jó étvágy, semmi nem maradt meg rajtam, próbáltam sportolni, de nem volt jó akármi, meg van, ami nekem már nagyon költséges, és azért nem, futni már gyerekként sem bírtam hosszú távon, a bringámat ellopták, mire összegyűjtöttem egy újra a pénzt, kiment a lábamból, újra kellene tanulni.
Aztán régi álmom volt a hastánc, és találtam egy helyet, ami közel is van, és nem csillagászati az ár, már majdnem 2 éve csinálom, és remekül kiformásodtam, előtte 42-44kg-mal küszködtem (ez betegen még jobban lement, egyszerűen nem tudok hízni, pedig vannak túlsúlyosak is a családban), most már lassan elérem az 50kg-mot. Viszont izmot építettem, tehát zsírpárnáim továbbra sincsenek. Ráadásul a gerincemet is helyretette, és egészségesebb lettem. Én csak ajánlani tudom, nekem nagyon jó alakot csinált, és olyan is van a csoportban, aki kövér volt, és lefogyott vele, és nem nyúlt meg a bőre. Szóval formál és izmosít. :-)
Menj el orvoshoz, mert lehet valami hormonzavar.
Vagy giliszta?
Edzést is javasolok.
Ha láttál volna már anorexiást, nem kérdeznél ilyet.
Az anorexia nem egy testalkat, hanem a pszichés betegség amikor mindig kövérnek látod magad, akármilyen sovány vagy.
Te meg Kérdező legyél aktív, mozogj és egyél eleget, és innentől kezdve tegyél magasról arra hogy ki mit mond. Ha te jól érzed magad a bőrödben, akkor senki nem lehet elég okos hogy megmondja neked, mi lenne jobb.
Nekem nagyon bejön :)
Egyébként pont, hogy az ilyen tetszik és a telt nem. Ezért sokan felháborodhatnak, de így van. Nem tudok ezellen mit csinálni :P (ők azt nem értik meg hogy egy vékony lányon mi tetszik nekem, én meg azt hogy egy telt lányon mi xD )
Ha hasonló vagy, mint a képen, akkor SZÁMOMRA 10/10 lehetsz :) /egyébként azt tegyük hozzá, hogy én vékony testalkatú vagyok-észrevételem szerint nagyobb emberek ált. más véleményen vannak
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!