Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik nem védekeznek azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem védekeznek azoknak nincs eszükbe hogy gyerek lehet belőle? Inkabb mennek abortuszra?

Figyelt kérdés
Nem tudom el kepzelni hogy le fekszek a parommal es nincs eszembe hogy hoppá nem vedekezunk gyerek lesz belőle. Én nem êrtem....
2018. jan. 22. 01:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%
Lehultem a multkor, amikor egy huszoneves haverom meg akarta magyarazni, hogy ha szex utan meleg vizbe megfurdik a lany, akkor nem lesz terhes, mert a terheseknek se szabad melegvizbe furdeni. Na most aki tapasztalt, felnott ferfi letere ilyen zseni, attol mit varsz? Es nem egy ilyen van...
2018. jan. 22. 10:59
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

10#

Az, hogy sok agyatlan kis tini ebből arra következtet, hogy nekik is teljesen megfelel, úgyse esik teherbe. Kipróbálja, egy-két hónapig nincs gond. Hurrá, működik! Aztán pár hónap múlva bőg a pozitív teszt fölött, a pasija meg a telefont se veszi fel.

Hát úgy nagyjából ennyi.

2018. jan. 22. 11:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen bölcsesség gondolom az is, hogy spermium nélkül nincs terhesség, ergo ha nem volt ejakuláció jó ideje, ellenben sok (savas és spermicid) pisálás volt közben, akkor egy értelmes paranoiával végzett kiszállásos vetekszik a 100%-kal, főleg ha hozzávesszük, hogy a hüvelyen átjutni is igen macerás egy spermiumnak, főleg ha nincs is egy se. Hoppá, nem védekezünk, és nincs gyerek. Eredményeink teljesen jók, mégiscsak a hideg fejem lehet a ludas.
2018. jan. 25. 19:24
 14/14 anonim ***** válasza:
12, azért mert ostobák és a szüleik nem ülnek le velük beszélni. Én mindig kihangsúlyozom, hogy azért csinálom így, mert nekem nem gond, ha terhes leszek. Ebből igazán leszűrhetnék, hogy nem egy biztonságos módszer.
2018. jan. 26. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!