Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság vagy párkapcsolat? Melyiket választanátok?
Régóta jóban vagyunk a lánnyal, de sosem tekintettünk egymásra úgy. Mindketten éltünk külföldön (külön országban), most mindketten hazaköltöztünk, és elkezdtünk találkozgatni. Úgy vettem észre, hogy mindketten elkezdtünk nyitni a másik felé, de nem vagyok benne biztos.
A kérdésem az, hogy ti mit tennétek? Próbálkozzak be, kockáztatva a barátságunkat, vagy maradjon minden így? Köszönöm a válaszokat!
Elsőként azt kell megfigyelni, van-e kémia. Ha van, akkor lehet esély párkapcsolatra, amennyiben számoltok azzal, hogy amíg a barátság egy lazább, számonkérés mentes kapcsolati fajta, ahol konfliktusok nélkül tudtok sokat tanulni a másik nem sajátosságairól; szemben a szerelemmel, ahol folyamatosan kontroll alatt kell tartani a másikat... Ebből szerintem könnyű kitalálni, hogy én maximálisan barátság-párti vagyok :)) Szerintem az a legfontosabb, hogy mennyire vagytok hasonló jellemek... Ha igen, akkor ajánlatos belevágni a kapcsolatba. Ha nem, akkor maradjatok barátok. :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!