Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg illúzió romboló az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg illúzió romboló az, ha egy férfi 6-7 vagy annál is több évvel idősebb egy nőnél és teljesen tapasztalatlan?

Figyelt kérdés
Sokat lehet azt hallani, hogy a nők jobban szeretik az idősebb, tapasztalt pasikat. De mi van akkor, ha idősebb, nem volt még nővel, de teljesen normális, nincs defektje, nem gyerekes csak így alakult az élete és nem volt szerencséje?
2018. jan. 21. 16:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Adni kell neki egy esélyt és kész. Majd kiderül, hogy érzed magad vele. Nincs értelme mindent és mindenkit "túláltalánosítani", összevonni.
2018. jan. 28. 10:14
 12/13 anonim ***** válasza:

A barátom majdnem hat évvel idősebb nálam, mikor megismertem, szűz volt. Nekem nagyon sokat jelentett, hogy elmondta és mindig megbízott bennem, nem kezdett el erről hazudozni. Három éve együtt vagyunk és nekem ő életem szerelme.

Lett volna lehetősége buliban szexelni, meg alkalmiban, erről beszélgettünk is, de azt mondta, neki ezek a dolgok nem kellettek így, és ezt nagyon szeretem benne.

23/N

2018. jan. 28. 10:28
 13/13 anonim ***** válasza:
12. vagyok: azt elfelejtettem írni, hogy megismerkedésünkkor a barátom 25 éves volt én meg 19 múltam.
2018. jan. 28. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!