Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Megcsináljátok a párotok helyett a hó eltakarítást?
Helyett?
Ez nálunk úgy van, hogy aki épp otthon van, aki épp kimegy.
Nem egymás helyett csináljuk meg.
Nő vagyok, és igen, pár napja én takarítottam el a havat, most meg a párom ment ki a gyerekkel, aki játszott, ő pedig havat takarított.
Na, megint egy kérdés, hogy 365 nap alatt egyszer ekll egy minimális havat ellapátolni, de háztartási munka mindennap van.
Nem, senki nem fog ganézni rád egész évben.
Ha nem ér rá vagy egyéb oka van, amiért nem fogja tudni megtenni, akkor természetesen. Elsősorban azonban őt kérném meg, mivel fizikailag ő az alkalmasabb rá, fölösleges nekem fél órát szenvedni a nálam nagyobb lapáttal, ha ő 10 per alatt nagyobb erőfeszítés nélkül megoldja. Ahogy vacsorát is én főzök mert nekem 5 perc kiötleni és egyszerű megcsinálni, ő meg azt se tudja mi az a habarás.
Egy normális kapcsolatban, ezeket a dolgokat meg lehet beszélni, ha valamit nem szeretnénk elmondjuk, ha valamit kérni szeretnénk megtesszük. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!